Höstmys inomhus

Idag ligger jag och lill tjejen och ser på film , regnet smattrar mot rutan och dagens ärenden är avklarade. Vi kan med andra ord bara koppla av under filten ett tag till innan vi ska steka pannkakor som barnen önskat.

Vad tycker ni om att göra på hösten? för att skapa lite mys faktor i vardagen.

 • Tända ljus på kvällen är min favorit och dricka te
 • Uppdatera garderoben med mysiga tjocktröjor, raggsockor mm.
 • Fotografera (att fota utomhus) ger så vackra färggranna bilder.
 • promenera i skogen och plocka bär
 • jag får mer lust att baka och göra goda mustiga grytor

Är du en sådan person som gnäller över att hösten är här , eller att det regnar, eller att du blivit blöt om fötterna? jag säger som min dotter Angelina 5år – Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder.

Kanske ligger det lite sanning i det?

Vad jag vill göra i höst

 • Jag vill besöka hotell havsbaden med hela familjen (ett perfekt mysigt spa en bit utanför Stockholm ).
 • jag vill ut i skogen och grilla korv och marshmallows med familjen
 • planera in en hotell natt med älsklingen

Har du några planer för hösten?

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

51 reaktioner till “Höstmys inomhus

 1. Jag har nog inte direkt några planer för hösten, så får helt enkelt se vad som händer! Men det blir nog förhoppningsvis många härliga promenader, många stunder med böcker och mycket levande ljus.

  Gilla

 2. Bra att sätta upp en liten lista sådär inför hösten 🙂 det skulle jag nog med göra… jag har det jätte jobbigt på hösten men det är framför allt mörkret som plågar – väder kan man alltid klä sig efter:)

  Gilla

 3. Jag är ju höst- och vintermänniska och är så glad över att hösten är här! Håller med din dotter till 100%! Hoppas ni hade en supermysig dag och kväll samt att pannkakorna smakade!

  Gilla

 4. Gott med pannkakor! Älskar allt mys till hösten, speciellt tända ljus och tjocka tröjor. Tillhör väl skaran som inte gillar regn så inte min favorit, även om man kan klä på sig är det betydligt skönare att gå ut en solig dag haha.

  Gilla

 5. Vilken mysig dag du har haft med lilltjejen. Jag tycker att hösten är vacker när löven är färgglada, och är iofs utomhus året runt. Men om jag får gnälla lite (😆) så kan höststormar och spöregn på tvären ställa till det med ridningen i och med att jag inte är en ridhusryttare. Det blir inga rofyllda turer om man säger så😅

  Gilla

 6. japp det va den listan 🙂 jo ja det är härligt o titta på film o mysa inget regn idag men i morg har ja hört
  ta hand om er ha det gott i morg kramizar vännen min

  Gilla

 7. Hade ingen aning om att du hade bytt till wordpress. Fin blogg du har fått. När det gäller hösten så blir jag lätt nere men att tända ljus och fotografera de fina färgerna gillar jag 🙂

  Gilla

 8. Men så mysigt du har gjort det 🙂 det ser verkligen så mysigt ut jag älskar att tända ljus på hösten 🙂

  Gilla

 9. Jag är nog absolut en av dom som gnäller lite under hösten.. men det beror nog lite på att jag varje år drabbas just av höstdepression. Jag gnäller nödvändigtvis inte om hösten utan på allt runt omkring -tyvärr.

  Gillad av 1 person

 10. Så fint med rosor och underbart att ligga och mysa i soffan bara. Själv längtar jag inte alls till hösten, jag är en vår och sommar människa men det finns ju några mysiga sker som tända ljus och sköna varma plagg

  Gillad av 1 person

 11. Hösten är både mysig och vacker, fsst jag kan inte säga att jag är höst människa då jag jämt fryser.
  Men visst finns det så mycket vackert att fotografera, gott att plocka och upptäcka i naturen.
  Funderar själv på vad hösten ska innehålla. Just nu är det en massa födelsedagar och dop under hela hösten som ska firas
  Tack för du tittade in till oss och jag hittade in till dig
  Kram Kajsa

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: