Höstnyheter från Newbie

Har ni spanat in höstnyheterna från Newbie ? I måndags när förskolan var stängd för studiedag så var Angelina och jag på en liten shopping tur tillsammans. Och några höstplagg fick åka med hem. Idag efter förskolan blev det lek utomhus i parken och vi valde rätt dag att fota några snabba bilder.

Sol och Parklek

Har ni haft fint väder idag?

Nu sover dock lill tjejen och jag ska dyka ner i soffan med en kopp te och kolla på halv 8 hos mig.

Ser fram emot fredag imorgon…. Fredags fika , Fredags häng och Fredags mys….. – bästa dagen på veckan.

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

37 reaktioner till “Höstnyheter från Newbie

 1. De har kommit med toksöta kläder verkligen..kollade på dom idag, hittade en jättesöt grön kläning som jag funderar på att köpa till lilla dottern, de har söta hattar också..Här vardet ganska fint väder idag, blev mycket tid utomhus. Snygga bilder på dottern du tagit också..

  Gillad av 1 person

 2. Jag får erkänna att jag har noll koll på Newbie, men din dotter är så söt och fin i sina nya kläder! ❤ Ja det är allt lite speciellt med fredagar, att mysa, äta gott och veta att hela helgen väntar😄

  Gillad av 1 person

 3. Men gud va kul med nya kläder gumman 😀 sånt e alltid kul o de lyfter en i höstmörkret 🙂 Guuuud så fina bilder blir så glad att se dom 🙂 Hon är så fin! Men har aldrig hört talas om Newbie dock

  Gillad av 1 person

 4. Jag dör sötdöden! Din dotter kan verkligen bära upp den rosaröda (?) färgen. Vilka fina plagg dessutom! Visst är det roligt att handla höstkläder? Hösten är lite av förnyelsens årstid.

  Gilla

 5. Alltså din tjej, hur söt ❤ newbie har fantastiskt fina grejer, dock tycker jag det är finast när dom är små.. i alla fall för pojkar. Det finns mycket fint till flickor har jag sett.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: