Tjäna pengar till föreningen – med kakservice

( I annons samarbete med kakservice.se )

Är du eller ditt barn aktiva inom någon förening eller idrottslag?

Vill ni också tjäna pengar till er förening? Min son spelar innebandy i Västerhaninge IBK så vi föräldrar är ju aktiva i föreningslivet och med det innebär det att hjälpa barnen att hitta bra sätt att stärka lagets ” kassa ”. så vi kan göra roliga saker tillsammans.

Tjäna pengar med kakservice

Kakservice har många lättsålda produkter . allt från kakor till godis till nyttigare alternativ som knäckesticks men mina personliga favoriter är mammas chokladbollar samt Dagnys dammsugare (det är riktiga klassiker för mig ) och du har säkert hört talas om dom.

Om ni som lag har en dröm om att spara till en resa, eller till att renovera er föreningslokal eller kanske åka iväg på en upplevelse tillsammans så det enkelt att tjäna pengar snabbt med kakservice.

Många ideella föreningar har det tufft ekonomiskt och många jobbar gratis, vilket gör att det kan vara svårt att få in pengar till föreningen men men kakservice hjälper er att nå era mål.

Beställ gratis info paket

Det är jätte smidigt att beställa ett info paket där ni får hem allt som behövs för att komma igång med försäljningen. I info paketet finns säljkataloger , informationskort samt en smakprovsburk.

Så här går det till att sälja

– Ta upp beställningar (fråga föräldrar , släktingar, grannar eller andra vänner i din närhet (eller varför inte fråga mamma och pappas kollegor )

– Beställ burkar och dela ut

– Behåll vinsten direkt.

Kakservice har dom bästa produkterna för en bra föreningsförsäljning och snittet för en säljare är ca 23 burkar och något som säljarna oftast säger är att produkterna nästan säljer sig själva.

Personligen tycker jag att burkarna är väldigt fina, och jag köper ofta när föreningar/lag i min närhet säljer . Burkarna kostar bara 60kr st och det är alltid väldigt färskt och gott och som säljare tjänar man då 25kr burken till sin förening vilket jag gärna stödjer.

Som jag skrev ovan är dessa mina personliga favoriter , och hela familjen älskar dom särskilt barnen som nästan hellre äter dessa än bakar egna chokladbollar men även dessa dammsugare är en fröjd för smaklökarna.

Är du förälder till ett barn inom någon idrotts förening ? eller kanske är du själv aktiv inom föreningslivet tipsa din förening om att börja sälja med kakservice lättsålda produkter.för att tjäna pengar till förening och aktiviteter.

Det är inte bara lättsålda produkter att jobba med – det är faktist roligt också.

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

19 reaktioner till “Tjäna pengar till föreningen – med kakservice

  1. Jag köper också om någon säljer. Det är ju så gott. Tror det var två år sen som jag köpte fröknäcke där som var så goda. Annars går ju alltid dammsugare och chokladbollar hem.

    Gilla

  2. De där kakorna sålde Tilda och hennes klass till sin klassresa. Tyvärr så tyckte jag inte de var särskilt goda. Men så smart när man kan sälja för att samla in pengar till ändamål. Det tråkiga är att det ofta blir föräldrarna som får sälja. Där brister dessa koncept tycker jag

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: