Hitta Kärleken på nätet

( I betalt annons samarbete med hittakärleken.se )

Att hitta kärleken kanske inte alltid är det lättaste, men någonstans tror jag att det finns en för oss alla. När jag träffade min man så blev jag faktist blixt förälskad, när jag såg honom så var det något jag inte kunde släppa, honom skulle jag bara ha – och så blev det såklart. Tänk er vi träffades på Teneriffa, han flyttade från Norge till Sverige, vi fick barn , vi förlovade oss på stranden i Turkiet och gifte oss i Sverige.

Nätdejting

Ja nätdejting är något som blir mer och mer vanligt , jag hör oftare om par som träffats på nätet än som jag och min man som träffades på en resa. Nätdejting blir med andra ord mer och mer populärt.

hittakärleken.se jämför dejtingsidor på nätet

Då nätet spelar en stor roll i vårt liv blir det också mer vanligt att vi även träffar våra partners här. Visste ni att dejting på nätet är det vanligaste sättet att träffa en livskamrat men det kanske inte är så konstigt då det vimlar av dejtingsidor.

Hittakärleken.se listar 2020 bästa dejtingsidor

här hittar man topp listan över dejting sidor och den vanligaste och mest använda är såklart match.com som är störst i världen och har över en halv miljon medlemmar i Sverige .

Därefter hittar man elitsinglar följt av eDarling.

Här får du också en massa bra tips vad du ska tänka på vid dejting på nätet , men du finner också massa bra dejt tips om vad ni kan hitta på vid första och andra dejten.

Är du singel?

Ja då är ju nätdejting ett perfekt alternativ till att lära känna nya personer

Dom flesta av oss har garanterat någon vän som träffat sin partner just på nätet , känner du någon?

Hittakärleken.se tipsar även om dejtingappar – pefekt att ha i telefonen och du är alltid tillgänglig då du alltid har med dig telefonen.

Dom flesta sidor har alltid en gratis version och en med betalt medlemskap – oftast får du en bättre upplevelse om du betalar en slant för att få tillgång till alla funktioner och kan på så vis skräddarsy ditt dejtande.

Spana in hittakärleken.se för att se alla tips dom delar med sig utav .

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

23 reaktioner till “Hitta Kärleken på nätet

 1. Har testat nätdejting och det finns flera bra sidor, dock kan skillnaden mellan nätet och verkligheten vara brutal och även om jag dejtat några så har jag hittat min kärlek på annat håll..men många som hittar en bra partner på dessa sidor också så det är värt att testa om man inte gjort det

  Gilla

 2. Har testat nätdejting och det finns flera bra sidor, dock kan skillnaden mellan nätet och verkligheten vara brutal och även om jag dejtat några så har jag hittat min kärlek på annat håll..men många som hittar en bra partner på dessa sidor också så det är värt att testa om man inte gjort det

  Gilla

 3. Vilken saga det låter som att ni träffades på en resa 😍 jag har nätdejtat lite men tycker att det är rätt svårt… tror lite nackdelen med det är att det finns så många alternativ och att man går vidare till nästa lite för fort… men känner några som träffas via nätet 😊

  Gilla

 4. Hittade min man på nätet för 12 år sen Inte en vanlig dejtingsida utan på en annan. Nästa år har vi varit gifta i 10 år.

  Gilla

 5. Jag har testat nätdejtning och hade en riktigt rolig tid. Lyckades hitta just dom som ville umgås en stund och ingen var ute efter något annat… Vi var inte ens hem hos varandra 😅 åkte motorcykel, fikade, spelade spel i en spelhall, fågelskådning. Hahaha ja det var roligt

  Gilla

 6. Dejtingsidor är ganska speciellt. Har hittat tidigare partners där, men inte min nuvarande. Men vet en del som det funkat för och som idag är gifta och har familj.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: