Söndags fix hemma

Idag har jag och barnen haft en riktig hemma söndag


Städdag

Vi har städat tillsammans och det går ju så bra när alla i familjen hjälps åt – När vi dessutom rockar till massa bra låtar är det som vi dansar fram medans vi städar. Här hemma är barnen extremt duktiga på att hjälpa till och även att erbjuda sig och fråga om dom kan få hjälpa till med något.

Angelina bäddar sängar och städar sitt rum. Dennis torkar av alla bord, tv bänkar , fönsterbleck, lister längs golvet , medans jag dammsuger, städar badrum och våttorkar.

När alla jobbar som ett team går det undan och vi får mer tid till det som är roligt.

Baka är roligt

När vi var färdiga ville Dennis baka och såklart fick han det (idag var jag med på ett hörn) så vi bakade tillsammans. Kul att se att Dennis utvecklas i köket idag bakade han hallon muffins med cream cheese frosting Givetvis dukade han upp till en mysig fika stund i vardagsrummet.

MIddag

Idag äter vi söndags middag på Jasons en super bra restaurang som ligger i vårt hus . Perfekt att ha så nära till god mat när man inte själv orkar laga mat.

Har du haft en bra söndag?

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

17 reaktioner till “Söndags fix hemma

  1. Vad härligt att ha hela familjen som städar, så var det även när jag bodde hemma – att söndagar var städdag! Själv har vi haft en underbar söndag vi med! Hoppas ni får en underbar kommande vecka!

    Gilla

  2. Din Dennis kommer nog bli en konditor som är så duktig på att baka. Musik underlättar verkligen städ och stryka stunderna. Vår tumlare har gått sönder och repratören kommer först på onsdag så det hänger kläder överallt i mitt nystädade hem. Ha en bra måndag

    Gilla

  3. Jag älskar att läsa när andra familjer har lika som vi och inkluderar barnen i hemmet och sysslorna. Det går fortare, man lär sig ansvar och gör något tillsammans för varandra. Ha en fin dag!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: