Såg ni barncancergalan igår?

Denna vecka har Angelina vart hemma från förskolan så vi passar på att mysa lite extra med varandra..

Imorse släppte vi iväg stora killen till skolan, sedan gick jag och Angelina till bageriet för att mys fika och äta frukost bara vi två.

Ta tillvara på dom mysiga stunderna

Efter att hon ätit klart , kröp hon upp i min famn.

Medans jag drack min latte i lugn och ro kunde jag sitta och krama på henne och dra fingrarna genom hennes hår och bara klappa hennes lena kind. Ja dom där stunderna känner man tacksamhet att ens barn mår bra och är friskt…

Just då ville jag bara stanna tiden….


Såg ni barncancergalan igår?

Jag såg tyvärr inte hela , men av det jag såg så var inte ett öga torrt på mig. Hoppas många av er blev månadsgivare. Att få besked att ens barn har cancer är varje förälders mardröm. – och tyvärr drabbas så många varje år.

När jag berättade för Dennis att galan skulle visas på tv och varför – sa han direkt jag ska skänka pengar mamma. Och Dennis vet ju hur det är att mista en förälder i cancer…. och han är inte sen med att stödja forskningen mot barncancer..

Små barn som precis börjat sitt liv ska inte bli sjuka – det är vi väldigt överens om…

Cancer drabbar alla

Alla känner vi någon som drabbats av cancer – och visst är det så att även dom runt omkring drabbas. När Dennis pappa och min fd man drabbades så var man bara tvungen att vara stark…. Så många tunga upp och ned gångar, så många missar utav vården. Efter 2,5 års kämpande somnade han in. Och jag var tvungen att stå själv med ett barn som inte hunnit fylla 4år. Detta inlägg skulle ju dock inte handla om mig…. så nog om det.

Jag hoppas allafall att cancerfonden fick många nya månadsgivare igår

Har du någon i din närhet som drabbats av cancer?

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

18 reaktioner till “Såg ni barncancergalan igår?

 1. Nej jag såg inte den för mannen hade tv:n och han kollade på annat. Vilken härlig stund tillsammans ni hade 😉 sådana stunder får man ta vara på för sen blir dom äldre och vill vara ute med kompisar och annat

  Gilla

 2. Vad mysigt❤️ Det känns som så många föräldrar är så stressade hela tiden att de knappt hinner sitta ner med sina barn.

  Barncancergalan är väldigt viktig.

  Gilla

 3. Nej, jag såg inte på det, brukar göra det men hade inte tid i år. Så trist att barn får den där hemska sjukdomen tycker jag. Borde bara drabba vuxna som har levt lite även om det är hemskt då också. Men de har ju fått uppleva mer i livet

  Gilla

 4. Nej, jag såg inte på det, brukar göra det men hade inte tid i år. Så trist att barn får den där hemska sjukdomen tycker jag. Borde bara drabba vuxna som har levt lite även om det är hemskt då också. Men de har ju fått uppleva mer i livet

  Gilla

 5. Jag missade faktiskt den. Men lite för jag tycker att det blir lite tokigt när man förenar cancer hos barn med humorpris. Vet inte varför men barncancer är så viktigt och humor är så mkt glädje och många gånger tramsigt

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: