En opera av färgglada violer

Tänkte visa er lite bilder från igår när vi var ute.

Är lite halvt kär i Angelinas outfit från Mini Rodini

Tycker faktist detta är en av dom finaste MR kollektionerna som kommit ut – håller ni inte med och så kul att Angelina är modell för kollektionen fur elise.

Violas blomprint är som en opera av färgglada blommor – Helt i min smak.

Gillar ni att fota? Vad fotar ni helst?

Dom flesta vet nog att jag älskar att fota barn tycker dom är så levande på bild…. dom fejkar inte som vi vuxna gör…… Är dom glada lekfulla busiga så syns det…. är dom sura? ja då får du som fotograf jobba mer.

Barn kan vara en utmaning att fotografera ibland . men mina egna är otroligt lättfotade vilket gör det väldigt roligt att fotografera dom.


Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

41 reaktioner till “En opera av färgglada violer

 1. Att fota barnen är något som jag saknar men det är stora nu och säger oftast nej till att vara med på bilder på bloggen eller att få ilder på dem. Superfin tunika Angelina har på sig

  Gilla

 2. Dina barn är verkligen fotogeniska, superfina bilder och kläder… och jag gillade uttrycket ” en opera av färgglada violer” 😊

  Gilla

 3. Fina kläder, dom passar i det jätte bra ju. Gillar att fota men är inte jättebra på det. Har ingen jättebra kamera heller.

  Gilla

 4. Det är jättekul att fota barn tycker jag. Har ju tre sessor och visst blir det en del kort på dom. Speciellt ena som jag ändå har betydligt mer.

  Gilla

 5. Så fin outfit 😊 Jag gillar att fota men är inte särskilt bra på det än men jag hoppas att jag lär mig

  Gilla

 6. Tröjan var fin tycker jag, kul med lite färgglada kläder till barnen, ja, fota barnen kan vara en konst, men så är det ju när man fotar alla människor, man får ta många kort innan ett bir bra..

  Gilla

 7. Tröjan var fin tycker jag, kul med lite färgglada kläder till barnen, ja, fota barnen kan vara en konst, men så är det ju när man fotar alla människor, man får ta många kort innan ett bir bra..

  Gilla

 8. Så söta. Vad långt hår hon fått. Gillar nog att fota människor, men har inga att fota haha 🙈 Annats blir det natur 🌸

  Gilla

 9. MR har verkligen jättefina plagg så förstår att du gillar dem. Visst är det roligare att fotografera barn, det är också något man får ha kul tillsammans när man gör. Nu gillar jag barn också, så det passar mig väl.

  Gilla

 10. skruttarna så fina . o angelina är så mycket större på en gång. kom ihåg när ja tyckte dennis växte så nu r nog hon där =) ❤

  ha en fin morgondag vännen o ja kollektionen är jättee fin

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: