Välkommen oktober

Glömde ju välkomna oktober igår.
Har ni tänkt vad fort veckorna går just nu.
Älskar hösten och denna vecka har bjudit på många vackra och soliga dagar.  
underbart tycker jag.
Har vädret vart lika fint hos er?

Fredag igen
vilket för mig betyder

fredags fika

Fredags blomma
ja denna helg vill jag köpa en blomma till mig själv.
En höstig bukett eller varför inte lite rosa ljung – tycker det är så fint.

ikväll ska jag försöka mig på att skriva önskelistor inför jul med barnen.
Allafall så man får ett litet humm om vad dom önskar sig.
Jag avskyr att vara ute i sista minuten.

Önskar er en underbar start på helgen

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

27 reaktioner till “Välkommen oktober

 1. Vi faktiskt också haft det ganska så fint här, inte för kallt men heller inte direkt någon sol. Ja det borde jag också börja med, önskelistor menar jag. Ju äldre dom blir dess dyrare verkar det bli.

  Gilla

 2. Den där fredagsfikan såg sannerligen god ut…skulle gärna ha en bit av de där tårtorna. Julklappar ja….jag har hjälpt sonen, som lägger ihop med mormor och morbror, att köpa en fin julklapp till sin syster, jag har också köpt två småsaker till henne….men har absolut börjat fundera. Värre är att hitta på något till sonen som fyller 25 om en månad och jag har ingen aning om vad jag ska ge honom.

  Gilla

 3. Vilka vackra bakverk du fick ta del av på din fredagsfika. Fredagsblomma är så himla rätt. Unna sig vackra och bra saker som ge en själv glädje är min melodi

  Gilla

 4. Vilket mumsigt fredagsfika, och så trevligt att köpa blommor till sig själv. Ja, har också börjat planeringen inför jul och julklappar och lilla dotterns 1 års kalas i slutet på november. Känns som tiden rusar iväg

  Gilla

 5. Vilket mumsigt fredagsfika, och så trevligt att köpa blommor till sig själv. Ja, har också börjat planeringen inför jul och julklappar och lilla dotterns 1 års kalas i slutet på november. Känns som tiden rusar iväg

  Gilla

 6. Härligt med fredagsfika och få köpa sig lite blommor. Något jag knappt unnar mig i dagens läge men något jag älskar att unna mig 😃

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: