Torsdags kvitter

Torsdag idag

Vaknade upp med en riktigt glad liten tjej i morse som kvittrade hela vägen till förskolan som vanligt på sitt bästa morgon humör.. Efter frukosten ville hon små titta på lite tv innan vi skulle gå iväg och skriva lite på sin önskelista till jul och tro mig den bara växer och växer.

Tycker ni också att veckorna bara rullar förbi?

Nu är det hög tid att börja planera inför farsdag och jul…

Vi har en fundering att åka iväg under jul och åka skidor det hade vart så mysigt eller om vi kör på en klassisk jul det återstår att se.

Hur ska ni fira jul?

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

21 reaktioner till “Torsdags kvitter

 1. Ha ha, kan tänka mig att listan växer….här blir det nog en klassisk jul med min lilla familj, kanke minre än vanligt då vi inte vet var dottern tänker fira jul i år.

  Gilla

 2. Bra att vara förutseende. 😊 Längtar så till jul, även om jag kommer jobba en del. Som det ser ut nu blir jag ledig på julafton, men man vet aldrig

  Gilla

 3. Åhh, jag minns när jag var yngre så gick jag alltid all in på min önskelista. Började också med den tidigt och jag minns att jag brukade använda stjärnor för att visa vilka grejer jag önskade mig mest, haha 😊 Julen var alltid så mysig och speciell när man var liten.

  Jag vet inte riktigt hur vi ska göra i jul. Jag hat knappt hunnit tänka på att det snart är jul 😅🙈 Jag kanske ska jobba.

  Gilla

 4. Så mysigt! Julen blir nog hos oss i år då jag inte känner för att åka iväg så mycket när jag kommer vara höggravid 😅

  Gilla

 5. Härligt med glada barn på morgonen, det tyckte jag min dotter också var idag, hon var glad över att jag ska hämta direkt ef skolanidag

  Gilla

 6. Ja veckorna bara flyger förbi. I förrgår var jag och shoppade prylar till barnens adventskalender.. Vi har 5 st att förbereda till och i år tänkte jag vara lite mer förberedd 😅 så mysigt att åka iväg under jul.. Själv hade jag kunnat åka iväg på nyår

  Gilla

 7. Mycket som är på G framöver och det änns som att man inte riktigt hänger med..Tycker sommaren försvann jättefort men hösten har rullat iväg ännu fortare.. Har 1 års klalas mm framöver så det känns som att tiden till jul kommer rusa iväg nu.Kul att åka iväg och åka sidor tycker jag om man har den möjligheten så är det ju riktigt trevligt att göra det med barnen och ja, samma sak här, barnens önskelistor växer för varje dag känns det som

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: