Helg mys

Vilken mysig helg det har vart

Vaknade av barnskratt ute i vardagsrummet denna morgon…. och jag kan inte låta bli att le även om dom skrattar lite väl högt emellanåt.

Så jag klev upp efter en stund och fixade den berömda helgfrukosten ” idag var våfflorna mest poppis” hos barnen.

Lördagsmys för dom vuxna

På helgerna har vi ju alltid mys med barnen på kvällarna, men som vuxen kan man bli lite trött på godis och läsk. Så igår hade vi en liten mini ostbricka men det var väldigt gott och precis vad jag längtat efter.

Veckans sista dag och familjemys

Morgonen började ju på bästa vis med god frukost , och när jag och Angelina skulle gå iväg för att ha lite egen söndags mys på bageriet var ju familjens grabbar inte sena att haka på…. så det som skulle vara tjej mys idag blev familjemys…. Men jag älskar att vi är duktiga på att ta vara på våra lediga helger ihop.

Nu laddar jag för en ny härlig vecka.

Har eran helg vart bra?

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

19 reaktioner till “Helg mys

  1. Som man säger… ingen framgång kan uppväga ett misslyckande i familjen. Så jag blir glad av att läsa om familjer som faktiskt umgås när de är lediga. Familjen är viktigast.

    Gilla

  2. Vilken lyx med våfflor till frukost! Det måste jag göra någon dag, kanske kan överraska barnen med det på höstlovet! Vi har också haft en riktig familjehelg, vilket jag är så tacksam över.

    Gilla

  3. Jag har haft en ovanligt lugn helg. Mysfrukost är alltid härligt. Tyvärr så blir de sällan som familjegrej när man har en make som är ljudtekniker och barn som tränat och tränar på elitnivå. då får man ofta göra sin egen grej men det är minst lika mysisgt. Våfflor har jag alltid älskat

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: