Julpynt och Juldekorationer

Åh jag är verkligen en person som älskar allt med julen.
Jag går all in men jag pyntar lite lagom…
istället för ett överflöd av renar och tomtar skapar jag hellre en mysig känsla av allt från doftljus till ljusstakar och mysiga fårskinn plädar.

skapa julstämning med Hemtex

Hemtex har så mycket fin inredning och efter att ha bläddrat igenom dagens reklamblad fick jag massor av härlig inspo.
Jag fastnade särskilt för en ljusstake i guld som kommer ut i butik v45.

Jag håller inredningen lagom jag är inte så mkt för massa blinkande lampor och julgrans kulor, utan gillar den lite mer stilrena inredningen.

Pyntar ni massor till jul?

Däremot handlar jag ofta allt för mycket julklappar (eller kan det bli för mkt ) älskar att skämma bort dom små….

Julmat blir det också i överflöd…. då vi kan äta julmat i en vecka…. men jag älskar julmat…. kan typ bli 4 tallrikar julmat i en vecka efter jul.

Dom andra i familjen brukar tröttna efter 2-3 dagar.

Hur ska ni fira jul i år?

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

28 reaktioner till “Julpynt och Juldekorationer

 1. Är en sådan person som maximerar julpyntet, har så mycket tomtar från när jag växte upp så ser alltid fram emot att få ta fram dom och få det bättre en förra året haha. Avskyr dock maten, men är kräsen i vanliga fall så julmat blir de inte bättre av haha

  Gilla

 2. Jag kommer fira jul hemma eftersom jag vet inte om jag kommer jobba dagen innan och efter men julafton kommer jag inte vara tillgänglig. Min syster och dom kommer komma och äta jullunch här och då kommer vi byta julklappar ja barnen i alla fall =). Vi kommer äta mycket julmat den dagen och julgodis och sen blir det att kolla på filmer som går på tv men barnen brukar hålla på med sina julklappar =)

  Gilla

 3. ÄLSKAR julen! Brukar bli lite retad på jobbet om jag inte tagit fram granen än haha. Jag gillar att ta fram pyntet tidigare för tycker det är så mysig känsla när allt är framme 🥰 i år blir det (förhoppningsvis) att vara med sambons familj på julen och fira jul med min familj på nyår 😊

  Gilla

 4. Jag älskar att pynta til jul men börjar ofta för sent, den kommer liksom så plötsligt….varje år!!!! jag har också frossat i hemtex reklamblad idag…dessvärre har jag 0 stilkänsla…men får det rätt mysigt ändå

  Gilla

 5. Jag älskar allt som har med julen att göra. Tyvärr har mina tidigare jular inte alls varit så som jag önskat, men det har inte hindrat mig ändå. Vi pratar julpynt, men jag skulle nog säga vinterpynt istället. Är nog väldigt lik dig där, Vitt, ljus mm. Sen kryper det alltid in någon tomte och lite rött ändå.

  Gilla

 6. Jag älskar julen och älskar att pynta!

  Har dock lärt mig nu på senare tid att jag inte kan pynta för tidigt för då tröttnar jag på julen och sakerna så de tar jag lärdom av nu 😊

  Gilla

 7. Jag älskar allt med julen men mest allt som är innan. Vi pyntar inte så mycket men jag gillar att det ska vara jullikt hemma

  Gilla

 8. Kommer inte att vara hemma så mycket under själva julen, så kommer att vara lite sparsam med pyntet i år. Gillar dock mer vitt och vintrigt pynt än en massa röda tomtar 😊 Älskar dock att bygga upp stämningen i december och kommer att ha både gran och en massa hyacinter!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: