Tid att umgås

Ni som följt mig ett tag vet att jag ofta pratar om tid.

Tid för att umgås

Idag valde jag att bjuda med familjen till stan för att bjuda dom på middag.
vilket var trevligt.
Då vi fått vänta lite väll länge på maten så bjöd dom oss på allt förutom mannens öl vilket jag tyckte var en fin kompensation.
Så en middag för ca 650 kr kostade mig 99kr…
Fint gjort av servitören och gör man så får man gäster som kommer tebax.

Helger då vi är lediga tillsammans så är tiden extra dyrbar.
För mig är tiden med familjen den viktigaste då man bara kan njuta av att vara tillsammans.

Kvinnoskor

Efter vi ätit och gottat oss gick jag och Angelina på en liten shopping runda hon ville minsann ha ”kvinnoskor” jaaaaa klackskor.
Det passade ju bra när kappahl hade 25%rabatt och man hade en check på 50kr.
klart 5åringen skulle ha ett par kvinnoskor i sin samling och glittriga skulle dom såklart vara.

Nu blir det att ladda i soffan inför en ny vecka..

Har ni några planer inför höstlovet?

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

17 reaktioner till “Tid att umgås

 1. Gud så underbar du är som bjuder din familj på middag – de är kärlek det. Men jag vet du är en fin människa gumman. Åhh va söta skor ni hittade! Kanske perfekt till jul? Till en röd söt klänning 😃 kram

  Gilla

 2. Gud så underbar du är som bjuder din familj på middag – de är kärlek det. Men jag vet du är en fin människa gumman. Åhh va söta skor ni hittade! Kanske perfekt till jul? Till en röd söt klänning 😃 kram

  Gilla

 3. Tack fina man gör sitt bästa❤ försökte säga du kan väll önska dig dom i julklapp. Sen kom såklart snälla mamma jag vill ha kvinnoskor jag har önskat mig det sålänge. Deal…tänkte jag perfekt att ha på julafton

  Gilla

 4. Snyggt gjort av restaurangen! Det är de så mycket bättre på i USA tex, men där vill ju personalen få dricks 😊 På tal om tid tillsammans så ska vi faktiskt bara vara lediga tillsammans det här höstlovet. Ingen resa eller så, utan vi håller oss i vårt sommarhus och myser tillsammans. Igår var det sällskapsspel, idag var det tex långpromenad och bastu. Imorgon ska jag försöka hitta en eller två pumpor men det verkar vara lite sent..

  Gilla

 5. Sådant uppskattas och då kommer man tillbaka. De allra flesta är ju bra då allt funkat, och det är då något blir fel man ser vilka som är riktigt bra

  Gilla

 6. Mysigt att äta ute, särskilt om man får maten extra billigt..roligt med mindre barn och skor, min stora dotter var också väldigt intresserad av fina skor när hon var yngre

  Gilla

 7. Ni hittar på så mycket mysigt tillsammans. Så kul ❤️ Fina skor! Jag ville ha min mormors klackskor när jag var liten 😄

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: