Lite tidigt att berätta

Ja vissa saker ska man kanske vänta med att berätta.

Men när Angelina vill baka pepparkakor trots att vi bara är halvvägs in i november så får det bli så.

Var tvungen att ha lite mys tid tillsammans efter förskolan medans Dennis pluggade till fredagens engelska prov.

Jag längtar verkligen till december , men jag skulle aldrig börja julpynta i november.
Däremot körde vi lite pepparkaks bak även om det för min del också kunde väntat tills december som är ”julmånaden” för mig… och i december tycker jag allt är tillåtet både pynt och pepparkaksbak, 25 clementiner på en kväll, eller att dricka julmust och äta pepparkakor tills magen värker.
Ja vad gör man inte för att komma i julstämning.

Jag hoppas på snö i december så man kan åka pulka med barnen.

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

18 reaktioner till “Lite tidigt att berätta

 1. Jag längtar också efter snön nu. Den skulle verkligen ljusa upp våra dagar. Mysigt att baka pepparkakor då doftar det underbart i hemmen

  Gilla

 2. Men klart tösen ska få baka om hon är sugen på det ❤ Jag är lite anti jul men har lovat min Mira att vi ska gå all-in i år och ganska tidigt med. Kul att ha hittat din blogg.

  Gilla

 3. Vi är redan klara med julpynt och julbak och inköp av julklappar och julmat..Bara några småsaker kvar, brukar göra allt sista helgen i november egentligen men då fyller lilla dottern 1 år.. Men visst det är vanligt tidigt för mig med, brukar vilja vänta till december

  Gilla

 4. I vanliga fall skulle jag också vänta till december men detta året är ju speciellt så då tänker jag att man får börja tidigare! Så roligt med pepparkaksbak 😊

  Gilla

 5. Men just i år när allt annat är upp och ner så kan man väl slira lite på jultraditioner också…jag har också bestämt att inte julpynta förrän tills 1 advent. Men just i år kanske jag i alla fall tar in sakerna och börjar gå igenom dem lite tidigare. Pepparkaksbak är ju alltid mysigt.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: