Jämför kattförsäkringar – en trygghet för dig och katten

( Dessa 2 kissar ägs av min vän Malin )

( I betalt annons samarbete med kattförsakring.se )

Något som jag tycker är bland det viktigaste när man skaffar ett djur vare sig det är en hund eller katt är att man skaffar en bra försäkring till sitt djur.

Dom allra flesta djur lever i många år, och måste någon gång under sin livstid besöka veterinären vare sig det är sjukdom eller hälsokontroll som ligger bakom besöket.

Men hur hittar man då en bra försäkring?

Välj rätt kattförsäkring

för att hitta den bästa kattförsäkring som passar just dig och din katts behov kan du jämföra olika kattförsäkringar hos kattförsäkringar.se

Jag brukar få frågan måste man försäkra en innekatt?

jag tycker ju personligen att alla djur ska försäkras, en innekatt kanske inte skadar sig lika mycket som en utekatt. Men din innekatt kan fortfarande få tandproblem eller råka ut för välfärdssjukdomar precis som människor eller råka ut för en fallolycka från en balkong eller ett fönster.

En veterinärkostnad kan lätt bli väldigt dyr om du inte försäkrat din katt. En räkning kan lätt kosta 10.000kr och det vill man ju inte råka ut för.

Jag kan ge dig ett exempel katter får ganska ofta urinsten under sin livstid en sådan behandling kan kosta upp emot 15.000kr, men med en försäkring betalar man enbart självrisken som vanligtvis ligger på 3000kr. Besparingen du kan göra genom att ha din katt försäkrad är stor. En god investering för både dig och katten och inte minst en trygghet.

Jag är både katt och hund människa och älskar livet med små djur omkring mig , mina fyrfotade vänner betyder verkligen allt.

Jag minns en katt jag hade tidigare som blev dålig och jag hade ingen försäkring på henne – det blev en rätt dyr historia där jag lärde mig en läxa , tur nog blev hon frisk Där och då lärde jag mig att det är bättre att betala en liten kostnad varje månad och slippa att oförutsedda utgifter svider i plånboken när man minst anar det.

Dock är jag glad och tacksam att marknaden för kattförsäkringar är så stor idag så att alla kan hitta något som känns rätt.

Skapa en trygghet med en försäkring nu och slipp dyra utgifter i framtiden.


Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

14 reaktioner till “Jämför kattförsäkringar – en trygghet för dig och katten

  1. Så viktigt med försäkring såg ett inslag i nån grupp att personen inte hade försäkring el råd för o betala djuret sjukdom och va så ung. Då undrar man hur människor tänker o varför de skaffar djur .

    Gillad av 1 person

  2. Att försäkra sina små älskade djur är verkligen en nödvändighet. Har vänner vars katt blev antastad på altanen i höstas. Utan försäkringen på henne hade allt blivit galet dyrt. Bra att du lyfter detta

    Gillad av 1 person

  3. Det här låter säkert hårt, men ja, vi bor på landet och har haft ett gäng med stallkatter, både vilda och mer tama katter hos oss. och de är ofta inte så långlivade….några blev riktigt gamla andra klarade inte ett år. Dessa katter var inte försäkrade, just nu har vi en katt som gör lite som han vill, ibland är han inne i bland ute, han kommer och går som han vill….men han är faktiskt försäkrad…. han är ju helt och hållet tam och är född och uppvuxen hos oss och har klarat sig igenom många trauman….så, han får vara försäkrad.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: