kunde du inte hålla fingrarna i styr?

Fredag och äntligen helg veckan har vart ok – lite upp och ner.

Eftersom det är fredag är jag välförtjänt av både en fredags present eller två.
Testade Åhléns tjänst nu i veckan handla hemifrån och fick hem min ljusstake från Georg jensen med en gång så smidigt.
Den har jag suktat efter i 2år.

och precis inatt när jag skulle lägga mig såg jag reklam att love by lola hade 70% på allt ..
Så nu beställde jag en till bikini från yummy kollektionen.
(jag kunde inte hålla fingrarna ifrån att klicka hem en present till mig själv under black friday.
Har du shoppat något?

Började givetvis morgonen med en god fika.
trots pandemin försöker jag stödja lokalt.
och vårt bageri som är det bästa vi har i centrum vill man ju ha kvar.
Bor ni i Stockholm gör ett besök på tm bagarstuga i Västerhaninge.

Tisdagens läkarbesök

I tisdags hade jag återbesök hos läkaren jag trodde vi skulle diskutera mitt senaste besök då man la en ryggblockad i ländryggen för att se om det skulle hjälpa mig mot smärtan – tyvärr gav det ingen effekt.
Denna gång var dom 2 läkare och jag togs ned på operation dom valde att testa lägga en ryggblockad högre upp ( det hjälpte dock inte heller).
20cm sprutor rakt in i ryggen ( ja det kändes litegran). Min man satt och såg allt på en skärm han tyckte nog lite synd om mig
Man plockade fram min gamla magnet röntgen av ryggen gjord för 9år sedan redan då var mina diskar helt paj och jag trodde inte det kunde bli mycket värre.
Den smärta jag har är så sjukt jobbig , dom valde att röntga ryggen på plats och dom kunde direkt säga att min rygg helt sjunkit ihop, diskar är helt paj och att jag även har artros i hela ryggen.
visserligen är jag inte förvånad med den smärta jag tvingas leva med.

steloperation?

Det ända som kanske kunde hjälpa men med all min kroppsliga värk samt min svåra ibs och min fortfarande unga ålder är det inget man vill utsätta mig för.

Hur ska man orka?

Det är ständigt en bra fråga…
Jag skriver sällan om mitt mående för jag vill hålla bloggen positiv och som person är det nog så jag vill uppfattas utåt.

jag var sjukskriven i många år med 0 chans att komma tebax till ett vanligt arbetsliv.
Där har nog läkarna haft rätt hela tiden jag har försökt så många gånger senaste åren.
jag testade 2 dagar i veckan men rasade gång på gång och hamnade på sjukhus med enorma smärtor.

När bloggen gått bra har jag kunnat haft en inkomst via den vilket har vart toppen för mig då jag kunnat jobba hemifrån.

Hade jag en önskan i mitt liv så vore det att slippa alla kroniska sjukdomar och all värk att få sova mer än 4 timmar per natt.

Men är glad att jag tagit tag i ryggen igen, att det finns specialister som förstår vilken smärta jag har i kroppen och alla leder rygg mage mm.
Nu hoppas jag bara att det leder nånstans känns som jag kommit till en bra specialist mottagning .

jaja nog med tråkigheter men då vet ni hur min vecka vart.
Nu fortsätter vi blicka framåt.

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

23 reaktioner till “kunde du inte hålla fingrarna i styr?

 1. Jag tycker det bara är bra att du skriver av dig och ibland behöver man det. Och tycker det är mer personligt och intressant där personen delar med sig av det goda och dåliga. Jag tycker du verkar positiv ändå. Hoppas du kan få rätt hjälp ❤

  Gilla

 2. Jag tycker att din blogg är så otroligt positiv, och då får man skriva av sig ibland. Det måste man få göra. Hopas du får någon form av hjälp så ditt liv blir drägligt.

  Gilla

 3. Klart att man ibland får skriva negativa saker också, framförallt att man får skriva av sig! Din blogg är så positiv 😊 hoppas att du kan få någon hjälp,❤️

  Gilla

 4. Fy sjutton för alla dessa smärta sjukdomar som nästan tar knäcken på en. Hoppas så att din rygg blir bättre. Jag shoppade för mkt på black week såg jag på kontot igår. Klart man får skriva av sig när visa saker i livet suger. Kram från mig

  Gilla

 5. Jätttefint bikini och klart du ska unna det. Ja jag tycker också man ska unna de lokala i den mån det går och tror mig se att du dricker chailatte va?

  Gilla

 6. Men oj!?! Visste inte detta om dig och har så svårt att sätta mig in i den smärtan du måste leva med. Själv klagar jag när jag har ont i ryggen/nacken men VET att jag måste börja träna upp styrkan i ryggen. Tycker att det är imponerande att du har en så positiv känsla här i bloggen när jag gissar att du har det supertufft varje dag! Håller tummarna att du får bra specialisthjälp!Önskar dig en fin lördag!

  Gilla

 7. Jag har också värkproblematik men den är ju mild i jämnförelse med din, hoppas att värken mildras någolunda för det är jobbigt med ständig värk och inte roligt att inte kunna göra saker

  Gilla

 8. Tycker det är så bra att du vågar skriva om sanningen och det uppskattas verkligen av flera, det är jag säker på ❤ Hoppas du har en bra helg fina du, kram! ❤

  Gilla

 9. Värk är ett elände och att inte få sova spär ju på det. Har det så jag också men helt utan orsak ( fibromyalgi).

  Älskar georg Jensen och den ljusstaken skulle jag också vilja ha men vet inte var den skulle placeras.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: