människans bästa vän

Hunden – En trogen vän

Har du den där vännen som saknar dig när du är borta.
som alltid vill vara nära, som först möter dig vid dörren när du kommer hem (även om du bara vart borta 5 minuter).

Alltid lika glad över att se dig.

människans bästa vän

jag måste nog säga att människans bästa vän är hunden.
Finns alltid vid din sida och sviker aldrig.

kompis som vår hund heter är oftast med oss på allt vi gör, men är han hemma så lägger han sig bara och sover om vi går iväg.
åker vi bil älskar han det, kommer vi hem är han alltid glad.
Så lätt att ha vid sin sida bästa familje hunden.

och oj vad han växer nästan 16kg väger han nu.
Idag var vi i djuraffären och vägde honom, och han ökar från vecka till vecka.

Har ni någon favorit ras vad gäller hund?

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

31 reaktioner till “människans bästa vän

 1. Älskar att ha hund! Just nu har vi en cockerpoo och det är helt underbart att hon inte fäller (efter att ha haft en hund som fällde bara man tittade på hennes päls 😊 ) Hon är med mig på jobbet, det är jag som ger henne mat 99% av gångerna och går 99% av alla promenader med henne, så hon tyr sig lite extra till mig. Inte mig emot ❤

  Gilla

 2. Kompis ser verkligen ut som Båtsman i SAltkråkan. Är det samma ras? Jag är så sugen på en liten vovve. Och har fått flytta fram mitt hund mål till sista juni. Härligt att se hundarna lika glada över snön som vi människor är.Riktig sötnos är er kompis

  Gilla

 3. Tack kompis är en berner sennen, men rasen är ju släkt med båtsman och även new foundland. Alla dessa 3 raser är ju underbara luffare. Ångrar mig inte en sekund. Hoppas din hund dröm blir sann kram

  Gilla

 4. En hund är verkligen ens bästa vän, växt upp med hundar och jag verkligen älskar hundar. Växt upp med bland annat taxar. De är så söta 😊

  Gilla

 5. Jag älskar hundar. Har haft schäfer, dvärgpincher och bordercollie. Nu har jag ingen hund, men vill så gärna ha en engelsk staffe. Egentligen gillar jag stora hundar bäst. men som vi bor så funkar inte det.

  Gilla

 6. Härligt att ha ett husdjur, jag är er en kattväljare, har dock haft en hund men katter är mer lättskötta och mindre tidskrävande, känner att en hund tar för mycket tid så jag tittar hellre på andras hundar..

  Gilla

 7. Härligt att ha ett husdjur, jag är er en kattväljare, har dock haft en hund men katter är mer lättskötta och mindre tidskrävande, känner att en hund tar för mycket tid så jag tittar hellre på andras hundar..

  Gilla

 8. Håller med dig, katter är lätt skötta, också haft båda hela min uppväxt men hunden ger lite mer. Så hunden är min favorit men bodde jag i hus hade han fått sig en kattvän

  Gilla

 9. Min bästa vän sedan 13 år försvann ur mitt liv den sista augusti 2020. Ett jävligt år blev alltså ännu jävligare. Han var en liten brun Borderterrier och min bebis. Jag har aldrig varit så ledsen i hela mitt liv som när jag var tvungen att ta beslutet att låta honom somna för gott. Jag saknar honom så det gör ont.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: