söndags utflykt

Idag bestämde jag att vi skulle åka en tur till Tyrestaby.
Det var fler än vi som tänkt samma tanke.
Vi promenerade med voven och var tredje minut ville någon klappa hunden ( jodå vi är vana) och han älskar att bli klappad.
Men det blir väldigt många stopp på vägen.

Söndags tur och grillad korv

Efter vi promenerat och kompis sprungit lös på ängarna köpte jag korv så vi kunde grilla.

När vi började frysa om tårna var det dags att åka hem.
Vi stannade på bageriet för att inta en varm dryck.
Dennis och jag hade smitit dit en gång imorse också för lite egen tid och frukost det tyckte jag vi var värda.
jag kliver alltid upp och tar första hundpromenaden vid 6 och även om jag lägger mig en stund efter så blir det ingen bra sömn för därefter kommer lill tjejen och säger godmorgon runt halv 8 och då får man starta något barnprogram.

Men en härlig söndag och 2 goda latte säger man inte nej till …

Home Sweet Home

Nu är vi hemma igen , voven sover, barnen leker, mannen min lagar söndags middag och jag njuter i soffan lagom frusen om tårna och nerkrupen i soffan.

Hur har du spenderat din söndag ?

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

31 reaktioner till “söndags utflykt

 1. Låter dom en riktigt skön söndag. Duhar ju hunnit med både gofika, frisk promenad, korvgrillning och snart en god söndagsmiddag. Lyx!

  Själv har vi hunnit med kyrkogården, fika på Espresso house, soffjakt, rensa ur ett förråd och mys i soffan. Mannen fixade en god söndagsmiddag…så inte helt fel här med.

  Kram Kajsa

  Gilla

 2. ågh va vi gjorde såna här utflykter när barnen va små . nu kan ja ju inte gå så långt o med tonåringar ja om du vill åka kl 15 så kan de komma upp =) kram fina

  Gilla

 3. Det låter som en väldigt mysig dag! Tillbringade förmiddagen med en skogspromenad med grannar och en hel drös hundar. Älskar när vår fyrbenta får springa lite lös utan risk att det ska komma andra människor. Sedan har vi tagit oss hem från sommarhuset och avslutat helgen med hämtmat och tv-tid tillsammans hela lilla familjen.

  Gilla

 4. Vilken härlig dag ni har haft med utflykt i naturen och grillning! Ja när man har hund med sig kan det bli många stopp. Jag har också varit ute i naturen fast till häst, och har också fått söndagsmiddag lagad av maken😊

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: