samla dina små lån med Kredity.se

( I betalt annonssamarbete med Kredity )

10 smarta sätt att sänka sina kostnader.

Har du tänkt på hur mycket pengar du slösar varje dag, eller hur mycket pengar du lägger på onödiga saker i din vardag. Ett bra sätt att sänka sina kostnader är att se över sin ekonomi.

I början av 2021 gjorde jag ett val – jag skulle bli mer ekonomiskt smart.

Nu vill jag dela med mig av mina bästa tips för att du också ska kunna se över och sänka dina ekonomiska kostnader.

1 . Samla lån med Kredity

Lån är något dom flesta av oss har, många har kanske tagit snabb lån för att lösa en annan situation väldigt snabbt och fått flera höga räntor. Många har flera små lån och krediter som dom betalar på varje månad. Mitt bästa tips är att samla alla lånen hos en långivare som är specialist på samlingslån. Kredity listar utvalda privatlån och låneförmedlare som hjälper dig med detta.


2 . Prenumerationer

Hur mycket prenumererar du på idag? genom att se över dina prenumerationer av streamingtjänster/ tidningar kan du spara mycket pengar. Jag såg på mig själv som både har netflix , disney , discovery + och frågade mig själv behöver vi alla dessa eller kan vi ta bort något… svaret var självklart att minst en av dessa kunde tas bort.

3 . Se över matkontot

Mitt bästa tips i vardagen för här kan det röra sig om flera tusenlappar varje månad beroende på hur man handlar. Vill man verkligen spara (samla då månadens alla kvitton i en burk ) så ser du hur mycket du handlar mat för. Vi är 2 vuxna och 2 barn och landar oftast på mellan 5-6000 kr i månaden. Att skriva matlista och stor handla är mina bästa tips och ha koll vad som hamnar i kundvagnen.

4 . Matlåda på jobbet

Det som blir över från middagen , är perfekt som matlåda dagen efter…. att äta på restaurang blir i längden ganska dyrt.

5 . Gör en budget

Yes! gör en budget för hela månaden – vad ska räcka till vad . När du blir medveten vad du gör med dina pengar blir det lättare att spara . det är faktist ganska spännande att se vad som blir över och om du lyckas hålla dina budget.

6 . Fimpa för gott

Många både röker och snusar och här finns det verkligen pengar att spara. Något som är så ohälsosamt är också något din kropp klarar sig utan. Har du testat att räkna ihop hur mycket pengar som går till cigg eller snus varje månad?


7 . Sälj det du inte behöver

Rensa hem och rensa förråd så tror jag att även du hittar allt möjligt som bara står och samlar damm. sälj iväg barnkläder, gamla cyklar, och annat som bara tar plats.


8 . Sluta äta ute

Äter du ute flera dagar i veckan? det blir på en månad ganska mycket pengar… Gör istället stor kok hemma när man ändå lagar kan man ju laga mycket mat på en gång.


9 . Odla och plocka bär

Sallad är perfekt att odla själv och eget smakar ju så mycket bättre. När det är bär/ svamp säsong så är det ju perfekt att gå ut i skog och mark och frys in det som går för att ha till höst och vinter.


10 . Läsk

Läsk är något som hör till helgen , här har det tyvärr blivit en del drickande även i vardagen. Här ser jag också ett sätt att spara in pengar… visst låter det tråkigt men skippa läsken och drick vatten… Billigare och bättre för tänderna.

Här har jag tipsat om saker jag tycker är smarta att se över i vardagen … och saker som kan hjälpa oss alla att spara pengar.

Att samla sina lån är jätte bra, givtevis förstår jag att många både har lån och kommer att ta lån framöver. Men med Kredity är det bästa att du har allt på samma sida. Du kan få hjälp att hitta långivare som kan samla dina olika små lån. men du kan även jämföra olika långivare innan du väljer det som passar dig.

Bli ekonomiskt smart du också – och se vad du kan spara in på och tack för att du tog del av mina tips.

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

17 reaktioner till “samla dina små lån med Kredity.se

 1. Vi skulle nog kunna spara hur mycket pengar som helst om vi satte oss ner och kollade. Nu går det ingen nöd på oss, men ändå. Kanske vill göra roligare saker för de pengarna. Er matkostnad lät ändå väldigt rimlig tycker jag. De flesta lägger nog betydligt mer på det.

  Gilla

 2. Bra tips!

  Just det där med att sälja saker man inte behöver och som bara står är något jag behöver bli bättre på. Källaren är full, men det är svårt att ta tag I det 😀

  Gilla

 3. Vi har oftast runt 6000 ibland lite över, jag fikar ju också varje dag och vi äter ute ganska ofta dom kvittona är ju dock inte med. Men behöver man spara är detta mina tips

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: