Abonnemangsjakt – jämför olika mobilabonnemang

( I betalt annonssamarbete med Abonnemangsjakt.se )

Har ni kanske funderat över att byta mobilabonnemang ? vill ni ha något billigare? eller ett utan bindningstid?… valet är ditt och kanske inte alltid det lättaste.

Oavsett vad du söker kan du göra som mig och använda Abonnemangsjakt innan du bestämmer dig. Här listas allt från familjeabonnemang , företagsabonnemang ,studentabonnemang och seniorabonnemang

Att samla hela familjen eller hela företaget i ett abonnemang – kan göra att du sparar bra med pengar varje månad. Dessutom väldigt smidigt och fördelaktigt.

Bäst barnabonnemang

Det kommer en dag när nästan alla barn och tonåringar vill ha en mobil / kanske är det också nödvändigt att ha när barnet ska gå hem från skolan själv eller sova över hos kompisar.

Det viktiga du ska tänka på när du väljer ett abonnemang till ditt barn är

– Pris. (Plånboksvänligt och relativt billigt )

– Surfmängd ( Ju större barnet blir ju mer surfmängd uppskattas )

här finns också flera abonnemang där du som förälder kan styra surfmängden direkt från din mobil vilket jag tycker är jätte bra.

– Täckning (viktigt att ditt barn har god täckning )

– Barnspärr (är bra om du vill kontrollera vad ditt barn gör / samt hur mycket ditt barn använder mobilen) detta ingår exempelvis hos Tele2 som standard.

– kostnadsspärr ( Det blir särskilt fördelaktigt för dig som förälder om du vill kunna begränsa köp inuti appar för ditt barn ). .


När fick ditt barn sin första mobil? och har han hon eget abonnemang eller kontantkort?.

Visste du att dom billigaste barnabonnemangen är från Hallon eller vimla,

jag valde dock comviq till min 11åring och både han och vi är jätte nöjda (dessutom har även jag comviq ) vilket gjorde att det kändes helt rätt….och jag känner att man har en bra koll över sina utgiftervarje månad, och att båda våra abonnemang är utan bindningstid var viktigt för mig.

Abonnemangsjakt har sammanställt en lång lista med alla mobiloperatörer i sverige som erbjuder barnabonnemang, här ser du också priserna hos varje operatör – vilket gör att det blir lätt att jämföra.

Besök Abonnemangsjakt för att hitta ett bra abonnemang som passar dig eller ditt barn.

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

9 reaktioner till “Abonnemangsjakt – jämför olika mobilabonnemang

  1. Jag var nog 30 hihi. Köpte min första 97 och då hade nog inte alla än ännu. 😊 Nu har ju alla en mobil, och små barn är duktigare än vi på dom.

    Gilla

  2. Jag har kört på Tele2 hur länge som helst och är nöjd med dem plus att jag har kanon pris. Bra nex jämförelse när man är på jakt efter nytt

    Gilla

  3. Åh jag veeeeet!! Jag har suttit och förhandlat för mitt företag nu, då är det liksom 10 abb som ska fixas till bästa pris.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: