EN BLOGG OCH MAMMA FIKA MED 8BARNOCHFRU

Jag älskar verkligen att vara spontan, ja det är oftast då det händer lite roliga saker, håller ni inte med?.
Idag var en helt vanlig onsdag helt utan planer.

Jag skulle gå till centrum för en kopp kaffe men tänkte jag skulle messa 8barnochfru eller som jag brukar kalla henne för Camilla.

Hon var snabb att haka på, och ca 30min senare sågs vi med barnen på Vårt café
TM Bagaratuga i centrum.

Spontan fika med alla kidsen

En spontan fika är alltid trevligt och barnen älskade det ( även dom blev ju nya vänner ).
Camillas dotter Cornelia fyllde 6år så det blev massor av bullar och smoothies och födelsedagssång för den lilla prinsessan.

Det är verkligen roligt för Camilla har blivit en av mina närmaste❤.
Vi har ju känt till varandra i många år.
och vi bor i samma kommun,jag har vart fröken åt hennes småttingar också en gång i tiden på förskolan.
Men ändå så kul att bloggen ger så många nya vänskaper.

Har du lärt känna någon via bloggen?

Både jag och Camilla har ju drivit våra sociala medier i många år och jag tror vi är bland dom större i vår kommun (finns ju såklart några till och jag följer dom alla via insta) tror vi är 5-6st som allafall bor i Haninge och känner till varandra.
och jag tycker det är lika kul varje gång vi ses och pratar det finns alltid något att prata om.

Dessutom är vi lika skoj friska båda två och det älskar jag, det blir inte bara massa kaffe utan en hel del skratt också.

Tack för en underbar dag med dig och barnen Camilla det får vi göra om väldigt snart.

Ni får spana in hennes blogg här  8barnochfru

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

26 reaktioner till “EN BLOGG OCH MAMMA FIKA MED 8BARNOCHFRU

 1. Så härlig dag du fick 😃! Alltid kul med spontan grejer. Då vet man inte vad som händer. Så kul att träffa en vän sådär helt spontant 😃. Nya bekantskaper kan man träffa var som helst! Där finns det inga gränser.

  Fina bilder du fick till.

  Gilla

 2. Spontanträffar är nog det bästa. Ja bloggen har allt öppnat en del dörrar. Några har jag lärt känna via deras bloggar, några pga att jag skriver. Fick ett par nära vänner efter en resa en stor influenser fixade för några år sen. Nu är våra män bra vänner också vilket är extra roligt.

  Gilla

 3. Men så mysigt att ses en sväng. Jag har en vän som jag känt i snart fem år. Henne träffade jag via bloggen. Hur kul som helst ju. Sociala medier öppnar verkligen dörrar.

  Gilla

 4. Åh så mysigt! Jag älskar också spontana träffar och ni ser ut att haft en riktigt härlig dag. Så kul att se att ni hittat varann via bloggen också och verkligen funnit varann. Vänner och skratt ger så mycket energi och det är något vi verkligen behöver i dessa tider.

  Gilla

 5. vad roligt att ni sågs och hennes blogg har jag följt till och från. Sedan jag var in hos henne sist har hon fått två barn till, så härligt att allt är bra med dem, kul att se bilder på er alla

  Gilla

 6. Vad roligt att ni fick ses allihopa 😊 jag har sett ullie o pratat med henne på bussen ullie weberskold och det är verkligen en fin människa sen har jag mkt. Kontakt med Sofia lissmyr.

  Gilla

 7. Så roligt att få vänner så där via sociala medier. Jo har han en hel del faktiskt, flera jag lärde känna under tiden när jag hängde på Lunarstorm. Vi var ett gäng med unga föräldrar då som väntade samtligt och flera av dem är fortfarande människor jag har kontakt med.

  Gilla

 8. åh vad kul, ja vi har ju känt till varann och alltid morsat och hälsat och pratat.. har ju som sagt vart fröken till hennes barn för några år sedan . men så kul att vi börjat umgås

  Gilla

 9. Spontan fika med en kompis som också har barn är ju så kul. Speciellt när det är en annan bloggare som man frågar om man ska fika ihop som man inte har träffat på riktigt. Jag har träffat en som jag har lärt känna via bloggen och det är hanna, hon bor dock i grannkommunen:) kul att baren uppskattade det också 😊

  Gilla

 10. Älskar att vara spontan! Ni ser verkligen ut att ha haft en mysig stund och det är så mysigt på Bagarstugan. Ser att även vi bor i samma kommun 😉 Eller rättare sagt, samma ort 😉

  Gilla

 11. Mysigt! Jag har lärt känna ganska många via bloggen, men så har jag ju bloggat i 15 år och läst många bloggar genom åren.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: