Backzter – För en bättre hållning

( I betalt annons samarbete med backzter.se )

Har du dålig hållning? Lider du av ryggproblem?

Som ni vet kämpar jag med sjukgymnastik, och nästa vecka är det dags för mig att besöka spine center. Efter många år med ryggont så har det även påverkat min hållning negativt…

Jag har också en hel del stilla sittande jobb via datorn, och har en tendens att svanka mycket och som man säger (trilla framåt) fast vikten skulle ligga på hälen.

Backzter – för en bättre hållning

Nu har jag under en tid testat Backzter som faktist gör underverk för en ond rygg – man känner direkt att hållningen blir bättre när axlarna dras bakåt.

– Har då dålig rygg? eller ett stilla sittande jobb? då kan Backzter hjälpa även dig.

Med Backzter får du bättre hållning på väldigt kort tid, jag kände resultat efter ca 1-2veckor (och då även när jag inte hade västen.

min rygg kommer dock inte bli bra/ men den hjälper mig till att belasta rätt och inte felaktigt som jag tyvärr alltid gjort och under en längre tid vilket resulterat i en dålig rygg.

Fördelarna med Backzter

– Den syns inte under kläderna och den ger mig ett stöd när jag går / eller tränar och det stödet förtjänar min rygg.

– Den kan reducera stress

-Backzter hjälper din kropp på ett naturligt sätt att bygga upp ditt muskelminne – den påminner dina muskler om att arbeta på rätt sätt.

– Bara 20 min användning om dagen (ger resultat efter ca 2v kontinuerlig användning )

– Upplever du inte förbättring inom 60 dagar kan du nyttja din ångerrätt.

Rabatt kod till mina följare

Självklart har jag skaffat en rabattkod även till er.

Yasmine15 ger er 15% rabatt

Har ni ont i ryggen från och till ? känner du att du sitter mycket stilla? eller belastar fel och är spänd i ryggen.? Den funkar även super bra vid / eller efter en graviditet.

Ni kan även gå in och läsa mer om Backzter här nedan.

Backzter för en bättre hållning

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

17 reaktioner till “Backzter – För en bättre hållning

 1. Så lätt att sjunka ihop då man slappnar av. Just nu känns det som om jag har ont överallt, och det gör ju att man blir extra trött också.

  Gilla

 2. Ja det där är inte lätt med hållning har oxå haft problem med det men numera lättare då jag tränar axlar rätt

  /michelle

  Gilla

 3. Så nyfiken på den, har funderat löst någon gång då och då på något liknande. Hållning kan ju alltid bli bättre och man sitter ofta som en hösäck. Ska läsa på om det är något för mig. Tack gör tips och rabattkod

  Kram Kajsa

  Gilla

 4. Ohh perfekt med sådana hjälpmedel, det har jag sett andra ha och man ser verkligen skillnanden, det skulle min sambo behöva, han har alltid haft dålig rygg oavsett vilket skick han är i för övrigt. Hans rygg är bräcklig.

  Gilla

 5. Jag som gammal tävlingsgymnast har inga problem med det men jag ser ofta personer som sjunker ihop. Så jag tror verkligen att denna produkt kan hjälpa mot att krypa ihop och få ryggproblem

  Gilla

 6. ja är samma vid datorn o blir ryggont direkt . har ju redan diskbrock . håller tummarna för spincenter de är riktigt bra då . känner många som blivit bättre . kram vännen lycka till

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: