Fantastiska barngungor och babygungor från Videung of Sweden

( I betalt annons samarbete med Videung of Sweden )

Minns ni ögonblicket då ni satt ert barn i en gunga för första gången? Det gör jag. Första gången min lilla tös satt i en gunga, fick storebror gunga henne och jag minns hennes gurglande skratt. Hon älskade det och efter det har det blivit många turer med gungan,

Nu finns det ju gungor av alla sorter för dom minsta till dom större barnen och gungan är något som oftast uppskattas lika mycket av dom små som deras föräldrar. Håller ni med mig?

Babygungor från Videung of Sweden

Jag älskar baby gungorna från Videung of Sweden dom är perfekta och går att använda redan från 3 månader ålder. Jag minns att denna gunga faktist gav mig både avlastning och fria händer när Angelina var liten när saker skulle göras hemma. Med en babygunga från Videung of Sweden får du en tålig tyggunga som är tillverkad utan kemikalier och plast och jag älskar att det finns så många olika härliga färger/ mönster att välja emellan.

Här kan alla hitta sin egen favorit, och babygungan är en perfekt present till nyblivna föräldrar , eller till barnet i doppresent och en sak är säker den kommer bli välanvänd.

Visst är dom fina

Barngungor – från 6 månader upp till tre år

Här har du en gunga som är perfekt för det lite större barnet och håller en vikt upp till 25kg. När du gungar ditt barn skapas ett speciellt band och med en inomhus gunga från Videung of Sweden ger du ditt barn en trygg och mysig gung stund.

Barn älskar att gunga

barngungan är lätt att montera, och du kan enkelt montera den i taket , dörrkarmen, eller varför inte i ett träd utomhus när vädret tillåter.

När du köper barngungan medföljer även en liten kudde – som kan ge bra stöd för ryggen, eller utmärkt för att stabilisera ditt barn i gungan.

Här kan barnet få en mysig gungstund med kittlande fjärilar i magen, eller så kan barnet vaggas till sömns och sova tryggt och säkert i en mysig gunga med bra och slitstarkt material.

Denna gunga är ju perfekt för att ge det lilla barnet i 1års present och garanterat något han eller hon kommer älska. Vid 1år har barnet växt ur sin babysitter och är redo för något betydligt roligare och mer gungigt alternativ.

Då är barngungan från Videung of Sweden det perfekta alternativet.

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

24 reaktioner till “Fantastiska barngungor och babygungor från Videung of Sweden

  1. Jättefina gungor och helt perfekta,att ge bort. Dottern har ingenstans att hänga. så det känns ju lite synd för lill trollet gillar att gunga

    Kram Kajsa

    Gilla

  2. Åh kan tänka mig att det var en härligt känsla men har inga barn så jag kan inte direkt relatera mig själv till frågan. Vill ha barn :/

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: