Beröm som värmer

Idag startade vi söndagen med en morgon fika i solen… och båda barnen ville självklart hänga med. Det var varmt ute redan när jag gick på första hund promenaden imorse – så dagen kunde inte börja mycket bättre.

Barnen fick lite go fika, vi pratade , ritade , spelade spel och skrattade.

Strålande sol och morgon fika

Beröm som värmer

Igår var vi på lördags utflykt till rudan där vi grillade vid sjön. ja hela helgen har bjudit på strålande väder. När vi var där träffade Dennis ett litet barn från sin skola som var där med sin mamma. Pojken gick i förskole klass och mamman berättade att Dennis var hans favorit och att vi hade en så fin son, Dennis var en av dom fösta på skolan som hennes son pratade om.

Det var inte så länge sedan Dennis fick beröm av en lärare att han är så bra med dom mindre barnen. Han låter alltid dom få vara med, om dom gör sig illa hjälper han dom till fröken, och han avbryter sin egen lek för att gunga dom små.

Fina ord om ens barn värmer verkligen lite extra.

En mamma på vår gård som har tvilling pojkar som älskar Dennis sa för en tid sedan att alla barn skulle ha en Dennis och det stämmer faktist.

Har du haft en fin helg?

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

23 reaktioner till “Beröm som värmer

 1. Man blir alltid glad när någon säger något bra om barnen 😊 Helgen har varit toppen, många timmar med en bok i solstolen har det blivit 😊

  Gilla

 2. Vad roligt att få höra! Alltid roligt att höra något bra om barnen 😊

  Vi har haft en riktigt bra helg med massvis av sol ☀️

  Gilla

 3. Sådant värmer så otroligt mycket. Man önskar alltid att ens barn är hjälpsamma, och har empati. Så viktiga egenskaper. Förstår att du växer en hel del då du hör sådant.

  Gilla

 4. Oh det är så fint när man får höra sånt om sina barn. ❤ Det är som ett kvitto på att man faktiskt har lyckats, för visst tvivlar vi på oss själva som föräldrar även om vi inte borde göra det.

  Vädret har varit helt underbart! Vi åt middagen ute idag, underbart!

  Gilla

 5. Man behöver få höra sådant och få det bekräftat och så färgglada kläder, tacksamt att fota då, =D Fina bilder och trevlig utflykt

  Gilla

 6. Visst får man bli lite stolt när andra berömmer ens barn. Särskilt när de talar gott om personligheter tycker jag. Har alltid haft svårt för när prestationer och annat beröms. Även om det var kul när barnen var grymma på sina idrotter eller T blev tillfrågad om filmroll. Hon bangade den för att hon inte vågade när det kom till kritan

  Gilla

 7. Mysigt med grillning vid Rudan. Det är härligt med närheten dit nu när det är så fint väder.

  Fint när människor vågar lomma fram och säga sådana saker. De värmer verkligen hjärtat och visar att det lönar sig att vara en fin människa ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: