Hjälpa till pall – Bästa barnpallen i köket

( I betalt annons samarbete med hjalpatillpall.se )

Här hemma har vi alltid inkluderat barnen i att vara med i köket sedan dom kunde sitta upp själva. Barnen älskar att vara med när det ska bakas här hemma… och barns intresse tror jag växer sig större om dom redan som små får vara delaktiga i köket.

Som förälder känner jag igen mig i att man är rädd att små barn ska bränna sig ,eller att dom ska trilla medans dom hjälper till (för oftast får ju barnen stå på en vanlig stol för att nå upp… Känner ni igen er? En vanlig stol är varken säker för ditt barn och olyckor i köket händer väldigt lätt.

Jag önskar så att jag haft en Hjälpa till pall till mina barn när dom var små för dom kan användas redan från 18månader vilket jag anser är en perfekt ålder att börja introducera dom små till att få vara delaktiga.. Denna pall är helt enkelt perfekt för dom små ”som kan allt själva”..

Med hjälp av detta pedagogiska hjälpmedel kan du väcka barnets matlagningsintresse . Med denna pall står ditt barn stadigt tillskillnad från en halkig köksstol. Låt ditt barn vara med få testa att skära gurka eller röra i smeten.

Gör ditt barn delaktigt på ett säkert sätt.

Denna kökspall har en karm runt sig vilket gör att barnet kan röra sig fritt och säkert…

Hjälpa till pall – Engagera ditt barn i vardagliga sysslor

Grundiden för en hjälpa till pall baserar på montessoripedagogiken – där man vill att barnet ska kunna vara med och få testa sig fram dom har även en maxvikt på 50kg..

Jag tycker även dessa pallar smälter fint in i hemmets inredning ( då dom är klassiska och snygga helt enkelt bjuder dom på en tidlös design och är lätta att anpassa till det skandinaviska köket. ).

För dom allra minsta tycker jag att denna katt eller kanin pall med griffeltavla är helt perfekt att ha i köket och även söt.

se på bilden nedan hur enkelt barnet kan nå upp , och delta men ändå vara trygg och säker i köket.

Vill du också beställa en hjälpa till pall eller vill du veta mer besök hemsidan för att läsa mer .

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

33 reaktioner till “Hjälpa till pall – Bästa barnpallen i köket

 1. Vilken bra pall. Är alltid rädd att dom ska ramla då dom står på en vanlig stol för att nå upp. Alltid så roligt då de små liven vill hjälpa till i köket.

  Gilla

 2. Det verkar vara en praktisk och bra pall!😊 Jag var väldigt ofta med i köket och lagade mat och bakade när jag var liten, och det hade jag mycket glädje av när jag flyttade hemifrån😊

  Gilla

 3. sett den pallen på flera ställen. Men hur lätt tycker du att det är för ett litet barn att ta sig upp på den? Här knuffar gossarna varsin stol fram till spisen när de skall hjälpa till

  Gilla

 4. jag kan förstå att den kommer från montessoripedagogiken och att det ska tänka så att barnen ska kunna vara med och vara delaktiga och kunna göra mycket själv. Perfekt stol en sådan hade jag också önskat jag haft då bellis var liten, man nojade ju alltid att de skulle tippa av stolen.

  Gilla

 5. Vilken smart pall! Vi kör på trappstolen här hemma och det funkar utmärkt också 😊 klart att barnen ska få vara med och greja i köket 😊

  Gilla

 6. Va bra att de får vara med i köket o håller med om att barnen inte ska sitta på bänken för det kan hända vad som helst när som helst.

  Gilla

 7. Riktigt smart pall. Min yngsta ville alltid vara med och fixa i köket och det kändes ostabilt att stå på en vanlig pall eller liknanade. Matstolen fungerade, men denna känns mer stabil.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: