Soul Factory – Din kompletta Yoga shop på nätet

I betalt annonssamarbete med Soul Factory )

Yoga är för många ett perfekt sätt att förena både kropp och sinne. Många brukar yogan som ett sätt att varva ner ,eller för att få en lugn stund. Yoga finns i alla former för både nybörjare till avancerad bastu yoga. Jag tycker personligen att yogan ger ett inre lugn, skapar mindre stress och ger ett liv i balans.

Soul Factory – En själfull yogabutik

Soul Factory ( som förr hette yogia.se ) är en yogabutik som levererar ett stort utbud av yoga produkter, allt från miljövänliga yogakläder , yogamattor till andra tillbehör .

Här kommer du hitta allt du behöver till Yogan.

Yogakläder

Soul Factory har ett drömutbud av yogakläder och det är alltid hos dom jag kikar när jag behöver något. Här finns allt och dom satsar stort på ekologiska kläder, en bra komfort vilket är viktigt när man håller på med yoga. Kläderna är också tillverkade under goda förhållanden och på ett så miljövänligt och hållbart sätt som möjligt.

Yogabyxor – yogaleggings – yogatights

Oavsett vad du kallar dom har ju kärt barn många namn. och jag älskar verkligen yogatights dom är så mjuka , följsamma och jämfört med vanliga tights sitter dessa skönare.

Soul Factory har dessutom ett av Sveriges största utbud av yogabyxor så jag tänkte jag skulle visa er mina personliga favoriter här nedan.

Här finns ju allt från häftiga mönster , till lösa mjuka byxor i ekologiska tyger som bambu eller bomull.

Visst ser byxorna sköna ut!.

Kimono

Jag har även fastnat för deras kategori med vackra kimonos i olika färger, Här finns kimonos och kaftaner från olika märken

En känsla av lyx med ändå ledighet – ger mig en wow känsla Soul Factory är dom ända återförsäljarna i Sverige som har dessa handmålade plagg från Warriors of the divine.

Är dom inte alldeles underbara

Jag älskar att Soul Factory har yogakläder för dom i större storlek också ( dom över XL ).. samt att dom har yoga kläder även för män.

Jag vill uppmana dig också att spana in deras underbara sortiment av allt du behöver till yogan oavsett om du utför yoga eller ej så är deras kläder och utbud helt magiskt..

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

30 reaktioner till “Soul Factory – Din kompletta Yoga shop på nätet

 1. När jag yogade mådde jag så bra. Jag gick en mer powerful yoga som både stärkte och gjorde en smidig. Det kan jag sakna, för jag är dålig på att sätta igång själv hemma tyvärr.Fina kläder och fina kläder gör att man känner sig gladare och snyggare på något visKram Kajsa

  Gilla

 2. Kläderna ser verkligen underbart sköna ut, de där ”fladdriga” brallorna hade jag inte tackat nej till. Jag kan dock inte med yoga, får ångest av det.

  Gilla

 3. Alla byxor var verkligen så fina och ser sköna ut. Yoga har jag hört är bra och många kör med det. Själv så brukar jag meditera det gör mig lugn borde dock göra det betydligt oftare…. 😊

  Gilla

 4. Jag har faktiskt aldrig testat yoga. Men jag har höst så mycket bra om det att inser att jag faktiskt måste prova någon gång framöver. Kanske fastnar även jag för det som så många andra.

  Gilla

 5. Jag borde gå på yoga eftersom jag tränar en del & behöver mjuka upp 🙂. Men det får räcka med stretching. Men kanske en dag. Kimono byxorna såg jättesköna ut 😀. Ledigt men ändå snyggt. Ha det så bra! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: