SEO – tips från Brath

( I betalt annonssamarbete med Brath AB )

Jag har många gånger funderat över detta med hur man syns på nätet. För vi bloggare vill ju gärna synas och rankas högt av exempelvis google.

Detta gäller såklart även bolag och företag…

Brath är en specialist byrå med en grym koll på allt som rör SEO och Google ADS dom har en YouTube-kanal där dom delar med sig av massor av tips och även hjälper dig att komma igång med din egen digitala marknadsföring. Den har även vart till stor hjälp för mig. Dom har även fått priser inom en rad olika områden bäst i branschen , årets normbrytare mm.

Som bloggare bör man ha en grundlig förståelse för just SEO – då kommer du få en större bredd för att träffa rätt när du marknadsför din blogg.

Besök min favorit kanal nedan på Youtube för att ta del av alla tips

Seo – tips med specialisterna på Brath


SEO – Search Engine Optimization (sökmotoroptimering )

Det finns många sätt att öka sin synlighet , men det finns några faktorer som kan hjälpa dig som bloggare. För google är kvalitet av största vikt som om ditt innehåll i bloggen talar samma språk som googles robotar talar och uppfyller det som är best practice för SEO kan du räkna med ökad trafik till bloggen.


Relevans, auktoritet och kvalitet

Relevans är hur bra en sida uppfattar en sökning

Auktoritet – är hur mycket google litar på innehållet på sidan ( ju fler som länkar till sin sida ju bättre auktoritet anses sidan ha ).

Kvalitet – handlar om många saker men fundera över ditt innehåll innan du publicerar men även hur dina läsare / besökare integrerar med dina sidor…. och hur länge dom stannar kvar på din blogg.

Brath AB har alltid vart specialist byrån med fokus på din lönsamhet, och jag älskar deras YouTube-kanal med riktiga tips med bra förklaringar ( så att även jag som inte är ett proffs kan förstå ).

I detta klipp berättar SEO veteranen Magnus Bråth vad SEO är .

Jag gillar detta klipp och rekommenderar er att gå in och prenumerera på kanalen för fler videosar och fler tips.

Vill du få din blogg att växa? Har du några mål med din blogg ? Då är det så värt att spana in dessa SEO tips för bloggare på bästa YouTube-kanalen

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

12 reaktioner till “SEO – tips från Brath

  1. Det här tycker jag att vi som arbetar med våra bloggar ska ha koll på. Jag har nog kunskapen men orkar inte sökoptimera varje inlägg =)))))

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: