klassisk Jordgubbstårta

” Vi ska baka en tårta med jordgubbar på ”

Och så fick det såklart bli.

Angelina frågade mig om vi inte kunde baka en riktig sommar tårta , och vem är jag att säga nej till något så gott

Klassisk Jordgubbstårta

Är absolut en av sommaren favoriter när det kommer till tårta… och med goda söta svenska jordgubbar blev det såklart riktigt gott.

Har ni någon favorit tårta på sommaren?

Som ni ser på bilderna här nedan hade Angelina fullt upp att fixa tårtan, och att dekorera den. Givetvis skulle hon smaka på allt även grädden för slickepotten skulle givetvis slickas av.

När tårtan var färdig så hade Angelina en gäst som givetvis skulle få smaka och det var såklart storebror. Dennis är alltid först ut med att få smaka när lillasyster har bakat något.

Sommar fika på balkongen

Det blev en uppskattad och mysig fika stund här hemma.

Nu ska jag gå till ICA och hämta ett paket med bilder jag valt att framkalla några ska sättas in i album, några bilder ska min mamma få och några förstoringar ska sättas in i ramar och ges bort till några äldre släktningar som snart fyller år.

Nu var det faktist länge sedan jag framkallade bilder – men tycker faktist om att sätta in bilder i album och inte bara ha dom liggandes i datorn och på nån hårddisk som är undan stoppad.

Hoppas ni alla har en mysig tisdag och att ni njuter I solen.

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

28 reaktioner till “klassisk Jordgubbstårta

 1. Så himla gott med jordgubbstårta! Har fått det typ varje födelsedag känns det som. Sen fyller jag ju på sommarn också så det passar ju med jordgubbar då också.

  Gilla

 2. Åh så gott, och så mysigt för barnen med bak och fika. Jag föredrar helt klart jordgubbstårta på sommaren, det är sjuktgott.

  Gilla

 3. Mysig bak och fika,dag. I helgen blev vi bjudna på jordgubbstårta med mördegsbotten och marängtårta. Är egentligen inte så glad för tårta utan väljer gärna cheesecake.Kram Kajsa

  Gilla

 4. Men hörrö, jag som kämpar mot sockersuget som en tok idag. Toksöta ungar gör det inte så lätt precis. Tårtan kan jag stå emot däremot. Jag ❤

  Gilla

 5. Jordgubbstårta är ju så galet gott- Tyvärr äter jag allt om det står framme . Vi pratade just om det idag med att framkalla kort och hur sällan man gör det idag. Allt finns i telefonen.

  Gilla

 6. Åh så gott med jordgubbstårta, kul att Angelina dekorerade och bjöd brorsan sen. Jordgubbstårta är så mycket sommar för mig.

  Gilla

 7. Så gott med jordgubbstårta, det är en riktig sommar favorit! Jag brukar framkalla bilder med jämna mellan, så roligt att ha det i album och på väggarna 😊

  Gilla

 8. Så fina och härliga bilder på ert bak. Här är också jordgubbstårta en favorit då jag tycker prinsesstårta är för sött med sin marsipan. här var tisdagen underbar.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: