Sverige – Polen

Nu är det snart dags för matchen mellan Sverige och Polen drygt 5min till start,

HEJJA SVERIGE

Idag har vi laddat upp inför matchen , och nu sitter vi här super taggade.Vilka tror ni vinner ikväll?

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

24 reaktioner till “Sverige – Polen

 1. Jag tittar inte på fotbollen så vi har inte gjort något speciellt ikväll. Ni ser ut att ha det mysigt. Jag trodde att Polen skulle vinna faktiskt.

  Gilla

 2. Såg med matchen. En händelserik sådan 😅. Även om dem redan va vidare. Så var det kul med vinst ikväll 🇸🇪💙💛⚽️😃👏🏻👏🏻👏🏻. På tisdag dags igen 😃 Hade svårt att lugna mig & varva ner efter matchen 😅. Ha det så bra! Ta hand om dig❣️

  Gilla

 3. Jag tittar inte på matchen men mannen och äldsta sonen gjorde det och han va helt säker på att Sverige skulle vinna, jag sa till honom att om Sverige vinner köper jag en räkmacka så det ser ju ut som att jag får ge honom det =)

  Gilla

 4. Jag är ju totalt ointressad av fotboll men fick höra att Sverige vann. Jag var istället och drack lite Pepsi Max med en vän på stan 😅. Men låter som ni förmodligen fick en riktigt kul kväll eftersom ni laddade innan 😀.

  Gilla

 5. Kollade inte på matchen men hörde att Sverige vann. Får se vilket land de ska möta i åttondelsfinal. Glassen såg jätte god ut. Hoppas du får en bra midsommar och helg.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: