Barnridning på Häringe Slott

Idag läste jag att det var barn ridning på Häringe slott – så vi åkte dit och tog en liten fika. Angelina fick rida en runda på tio minuter vilket hon tyckte var jätte kul .

Jag älskar miljön på Häringe slott – har ni inte vart där så ta en tur dit antingen för att njuta av det vackra slottet… eller god mat men glöm inte kameran.

Barnridning på Häringeslott


Sedan körde vi till Nynäshamn för vi tänkte att vi skulle äta på Rökeriet men vi vände så fort vi kom dit då vi såg hur lång kö det var, och vi hade ingen lust att köa en timme för att få ett bord.

Så vi åkte hem och glad är jag att vi har världens trevligaste restaurang i huset där vi bor .

Jasons Choice är verkligen mat i toppklass och idag bjöd mina svärföräldrar oss alla på middag .

Kvällsbad och hopp från bryggan

på kvällen åkte vi och tog ett dopp i havet. Så bättre avslut på dagen kunde det inte bli.

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

9 reaktioner till “Barnridning på Häringe Slott

 1. Åh va mysigt, hade jag sett det tidigare så hade vi nog också åkt dit 😊 trots att vi bor ganska så nära så har jag faktiskt aldrig varit där så det börjar nog bli dags.

  Gilla

 2. Vad härligt att hon kunde få rida en stund och vilken alldeles underbar cowboysadel de hade. Inget är väl så härligt som hästar. Jagförstår om ni inte ville köa en hel timme för att få bord – och ni såg ju verkligen ut att ha fått bra mat ändå.

  Gilla

 3. Häringe slott är verkligen mysigt. Gillar att strosa där och ett bra ställe att fika på. Trist med kön i Nynäshamn, Rökeriet är så gott. Har aldrig testat Jasons, men hört mycket bra om den.

  Gilla

 4. Vilken mysig dag. Är själv lite rädd för hästar, men två av mina döttrar är hästtjejer. Nu vill ena barnbarnet börja rida också och klart hon ska få det eller? Djur är det bästa som finns. Härligt med ett kvällsdop också.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: