Sista dagen i Norge

Idag har det vart full rulle, men också vår sista dag hos barnens farmor och farfar för imorgon tidigt så rullar vi hem till Sverige och Stockholm för att fortsätta njuta av semestern på hemmaplan.

Idag har vi hälsat på mannens syster och barnens kusiner , dit kom även mannens bror med familj så vi blev några stycken som firade farfar Roys 75års dag och Fillips konfirmation.

Det bjöds på god catering buffe samt goda sommar tårtor.

Helt enkelt en trevlig dag med både sång och skratt

Kommer att sakna Norge, men nu börjar man få lite hemlängtan, saknar vår hund, mamma, min säng, våra långa morgon frukostar på gården.

Men vi har haft fantastiskt fina dagar här.

Tack Norge för denna gång och på återseende lite längre fram.

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

11 reaktioner till “Sista dagen i Norge

 1. Härligt med många skratt och familjen samlade för att fira, sådant behöver man verkligen och känna att man kan ses och vara tilllsammans

  Gilla

 2. Så kul att träffa Norge släckt. Kul för barnen med att träffa kusiner som de kanske aldrig har träffat förut 😀Lika bra att slå ihop firande när ändå alla är samlade. Låter som god mat 😊. Borta bra. Men hemma bäst ☺️ Ta hand om dig & er❣️

  Gilla

 3. Vilka härliga dagar ni fick i Norge, Mycket kalas, och kunna få träffa familjen. Borta bra, men hemma bäst brukar man väl säga, och det ligger nog lite i det.

  Gilla

 4. Vad roligt att få vara hos barnens farmor och farfar och träffa andra släktingar och fira födelsedag. Mm, nu blev jag sugen på tårta, haha.

  Gilla

 5. Mysigt att träffa familjen igen. Ska själv åka ner till mina föräldrar i ändra vecka. Ha det gott o h kör försiktigt

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: