Moderna eller Klassiska köksknoppar

( I betalt annonssamarbete med beslagonline.se )

Jag är så sugen på att fixa om i mitt gamla kök här hemma så idag har jag suttit och letat efter nya köksknoppar till mina kökslådor och hos beslagonline.se hittar jag verkligen ett stort utbud av inredningsdetaljer till hemmets alla rum.

Jag står i valet om att renovera eller att fixa själv och jag är ju egentligen lite av en hemma fixare och vill med små medel kunna göra om mitt hem med en personlig touch och här har jag hittat rätt.

Beslagonline

Hjälper hemma fixare och inredningsintresserade över hela Europa att göra sina hem mer personliga med hjälp av detaljer.

Oavsett om du söker en mer lantlig stil , modern eller klassisk så kommer du att hitta det hos beslagonline. Här finns ett produktsortiment utöver det vanliga med mer än 1000 olika modeller av handtag och knoppar. Jag är verkligen så glad att jag hittat in hit.

Söker du efter handtag eller knoppar till ditt kök? så har du kommit helt rätt.

Jag har hittat 4 st favorit knoppar som jag verkligen gillar. men jag kan inte välja vilken av dessa jag ska använda till luckorna i köket, har ni något förslag?

Tanken är att jag ska måla mina köksluckor och lådor i vitt.

Klassiska knoppar eller snygga detaljer

Jag gillar den klassiskt svarta och tror denna skulle passa bra, men den med marmor är kanske mer rolig, eller är den i rostfritt stål er favorit?

Ska man gå för det som smälter bäst in, eller ska man välja ett roligare alternativ?

Det finns så otroligt många fina knoppar att välja mellan, hoppas ni vill hjälpa mig lite.

Beslagonline erbjuder snabba leveranser och bra kvalite.

Jag vill även tipsa er som håller på att fixa om hemma om att beslagonline.se har en en egen kategori som heter ”inspiration” , där dom även tipsar om dom senaste trenderna, men även skötselråd samt en guide hur du enkelt monterar dina nya handtag på köksluckorna.

Jag fann en hel del spännande inspiration och läsning just där.

Gör som mig och titta in hos beslagonline för att hitta nya inredningsdetaljer till ditt hem.

Fri frakt om du handlar för över 500kr

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

11 reaktioner till “Moderna eller Klassiska köksknoppar

  1. Det är alltid svårt. Tycker det är en balansgång. Visst är det enklast med något som bara smälter in, samtidigt är det kul med något som sticker ut lite bara det inte blir rörigt bara.

    Gilla

  2. Knoppar eller handtag är ju en viktig del när man fixar sitt kök. Det är ju som ett litet smycke. Dessutom ska man vara överens och även det kan ta sin tid.Kram Kajsa

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: