Fredag och tjej helg

Idag åkte grabbarna till Norge så hemma på Ringvägen råder tjej helg.
Vi har haft en lugn och skön förmiddag.
Vi fredags handlade och såklart tog vi även en

Fredagsfika på TM Bagarstuga

Idag fanns det prideglass, pride bullar och massa annat.
Angelina valde en bulle och milkshake med fina pride flaggor.

Hur ska ni spendera helgen?

Nu ska jag börja rensa barnens garderober
Har ni också några rensar perioder varje år?
jag tar ett rum i taget och fixar i alla skåpen inför skolstart.
Jag älskar när det är ordning och reda.

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

17 reaktioner till “Fredag och tjej helg

 1. Allt som har med regnbågar att göra älskar mitt barnbarn. Det är så viktigt att få tillbringa tid med enbart sina kompisar ibland. Hela helgen tillbringas på jobbet men om en veckan så går jag på semester jag med.

  Gilla

 2. Jaj älskar att handla, men jag älskar också att rensa. Så rensa görs ett par gånger om året. Det ger mig en slags inre Frid. Härligt mysigt med tjejhelg och ni verkar fira den på bästa sätt Kram Kajsa

  Gilla

 3. När barnen var små rensade jag också inför varje ny termin men nu är de stora och Tilda fixar med sina garderober själv. Hon är fantastiskt duktig på att skänka eller sälja gamla saker på Sellpy. Ha en mysig helg bara A och du.

  Gilla

 4. Men oj så härlig ni hade det och vilken god glass dotter fick då =D. Jag har rensat tösen garderob i sommar och även min. Tänkte kolla igenom tösens kläder igen. Har även beställt en större laddning kläder åt henne nu innför skolstart

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: