Sommarens Gröna Lund besök

Idag har vi spenderat dagen på barnens favorit ställe Gröna Lund.
och dagen har minst sagt vart helt fantastisk.
Vi fick timmar av åk och vi slapp köer.

Dennis kunde springa runt och åka allt som jag tycker är läskigt (vilket är i princip allt ).
Men jag åkte allt på barnsidan och även blå tåget.
Dennis som åker allt på grönan njöt av att få springa runt själv och åka.
Jag är helt slut efter en aktiv dag med massa åk.

Har ni besökt Grönalund i sommar?

Vilken är din favorit åkattraktion?

Nu ska jag krypa ner och nanna kudde alla sover som stockar här hemma.

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

37 reaktioner till “Sommarens Gröna Lund besök

 1. Vad härligt att vara där en dag då det inte ör mkt folk. Att kunna åka massa utan massa köande. Jag har bara vart på gröna lund en gång i vuxen ålder för föredrar Liseberg. Är uppvuxen med att åka dit varje år. Dock inte vart där sedan pandemin

  Gilla

 2. Känns som en evighet sedan man var där. Jag som alltid tog minst en dag och kväll förr om åren och gick runt med kameran. Nästa år kanske…

  Gilla

 3. Jag har inte varit på Grönan på måååånga år! Oftast blir det Liseberg för oss eller Bakken i Danmark då det är närmare 😊 Har dock blivit lite harig på äldre dar och mår illa av det mesta 😊

  Gilla

 4. Roligt att åka dit. Jag har inte varit där på flera år nu, grejen är den att det inte är så ofta man åker dit när man bor som jag i Falun. Sonen ska dock dit med sin klass om 4 veckor för att göra experiment då han läser natur på gymnasiet.

  Gilla

 5. Vad härligt med gröna Lund 😊. Nej i år har vi inte varit där.Jag gillar att åka karuseller som går fort 😍

  Gilla

 6. Så kul att gå på nöjesfält, i detta fallet Gröna Lund – att man äntligen får göra såna roliga saker nu som man inte fick för nåt år sen, månader sen.

  Gilla

 7. Jag förstår att du var helt slut det hade jag med varit, men det är ju verkligen så roligt att vara på Gröna Lund och åka karuseller 😊

  Gilla

 8. Så härlig dag ni verkar ha haft 😃 mycket fina bilder 😃. Hoppas att ni klara er ifrån regnet. Hur lång tid tar det att åka till Grönan för er? Har inte varit på Grönan i sommar.

  Gilla

 9. För mig har det inte blivit något besök på grönan i år. Barnen har varit där, men jag har inte hunnit dit. Min favorit på grönan är Jetline och Popexpressen.

  Gilla

 10. Helt galet egentligen att jag inte varit inne på Grönan i år. Äslakde de där konserterna som jag hade säsongskort på i två år innan Covid kom. Däremot har jag varit utanför flera gånger. Hoppas att de har öppet till Halloween som de brukar för då¨brukar jag alltid gå med kameran i högsta hugg

  Gilla

 11. Så trevligt och besöka Grönan vi var ju där i somras, och det var toppenkul, menr folk då kan tro. Samt tur med vädret verkar ni ha haft också =D. slänggugnan går ju mycket fortare än man tror =D

  Gilla

 12. Jag brukar inte åka till Gröna lund då jag är höjdrädd. Det gör att jag inte vågar åka några åkattraktioner. Jag lägger hellre mina pengar på något annat. Däremot var jag en gång till Liseberg när jag var barn.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: