Drömmen om en pool från poolgiganten

Poolgiganten har även poolskydd vilket jag tycker är utmärkt när man som oss är en barnfamilj, eller när man har husdjur.

Man vill ju heller inte ha ner massa smuts i sin pool.

Pooltillbehören som ger sin pool det lilla extra

Poolgiganten har alla tillbehör för poolen, samt även tillbehören som gör din pool lite extra lyxig.

Varför inte skapa en mysig belysning i poolen , tända grillen och bjuda in vännerna på lite härligt grill och badhäng.

Fixa ett lyxigt fint vattenfall i din pool det är några saker jag vill ha i min pool den dagen min dröm blir verklighet.

Har jag lyckats få dig sugen på en pool så kan du läsa mer om hur ett poolbygge går till på poolgigantens hemsida.

Här kan du även få ett kostnadsfritt hembesök om du bor i Stockholm , Göteborg eller Malmö och få svar på alla dina frågor samt hjälp från planeringsstadiet ända tills poolen är klar.

( I betalt annonssamarbete med poolgiganten.se )

Nu ska jag berätta för er om en dröm jag haft väldigt länge, och jag tror knappast att jag är en ensam om den drömmen.

Min dröm är en pool från poolgiganten

Har tanken någonsin slagit dig hur skönt det vore med en pool på din tomt? Har du kanske redan uppfyllt denna dröm eller går du i tankarna att köpa pool, oavsett hur långt du kommit i din tanke så vill jag berätta för dig om landets främsta poolleverantör.

Poolgiganten AB har över 30års erfarenhet av att sälja och bygga pool – så man kan känna sig lugn och trygg hela vägen när man vänder sig till dom.

Min dröm är deras Thermopool som även är den mest sålda i Sverige samt den mest hållbara poolen på marknaden idag. Jag har så länge jag kan minnas drömt om en pool – vem vill inte kunna gå rakt ut i sin egen trädgård och bara ta ett morgondopp när man vaknar. Vore inte det en dröm?

Framöver vill jag skapa mina bästa semesterminnen hemma i min pool.

Nedgrävd pool eller ovan mark ?

När man bestämt sig för att skaffa pool, kommer såklart andra val man ska göra. Det första är ska du ha en pool ovan mark eller en Nedgrävd pool ? och vad är egentligen bäst.

En nedgrävd pool är enklare att få till rent estetiskt, det är smidigare att bada i en som är nedgrävd men också lättare att dyka i , och lägga trall runt poolen.

En pool ovan mark är ett billigare alternativ , passar bra för tomter som sluttar , och går också snabbare att bygga. Vad som passar dig och din tomt kan även poolgiganten hjälpa dig att räkna ut.

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

16 reaktioner till “Drömmen om en pool från poolgiganten

  1. Ja vi går i tankarna att kanske skaffa pool, Men det är en stor mekanism att dra igång känns det som med allt grävande och grejande och så är det ju mycket pengar -men vi får väl se vad som sker framöver 😊

    Gilla

  2. Ja hur underbart vore inte det att ha en egen pool och alltid ha tillgång till det på sommaren och njuta av kvällen där med sin partner =D

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: