Nupo Diet Oatmeal Apple Cinnamon – VLCD

( I betalt samarbete med Nupo.com )

Hur börjar du din morgon? nyttigt eller onyttigt?

Sedan ett par veckor tebax har jag startat min morgon med en gröt från Nupo den är fantastiskt god och har en smak av Äpple och kanel (ja nästan lite juligt ) och när du lagar den så luktar det så gott i hela köket. Jag älskar både smak och konsistens av havreflingor och torkade äppelbitar.

NUPO DIET OATMEAL APPLE CINNAMON

Nupo meal är en kliniskt bevisad lågkaloridiet VLCD , den är alltså speciellt utformad för att ersätta en komplett daglig kost för en enkel viktkontroll – här får du verkligen rätt mängder av näringsämnen , vitaminer och mineraler som din kropp behöver.

Jag äter dock inte gröten pga att få en bättre kontroll på min vikt utan för att den är hälsosam och jätte god och det känns som en bra vana.

För att pimpa gröten har jag på lite äppelbitar och blåbär samt kokosflingor.

Vill du kickstarta en ny livsstil eller vill du lägga om din kost för att lättare nå dina mål så bör du spana in denna produkt och Nupos andra alternativ och produkter,

Min frukost med produkter från Nupo

KALORISNÅLA PANNKAKOR

Som ni ser på bilden har jag även använt mig utav deras pannkakor som består av små påsar med måltidsersättningspulver som man enkelt mixar., jag gjorde mina i mitt plättlagg och dom blev så goda, Med dessa kan du ersätta måltider för effektiv viktminskning och viktkontroll.

Fördelar med dessa pannkakor är

– Utan tillsatt socker

– Högt protein och fiber

– 24 essentiella vitaminer och mineraler och viktig linolensyra

-psylliumskal och linfrön har lagts till för att komplettera en näringsrik och bra livsstil.

Dessa pannkakor är bara att mixa och steka så enkelt och så gott – det bästa är smaken av vanilj.

Att ersätta en måltid per dag vid en en lågenergikost (med måltidsersättning) bidrar med att bibehålla vikten vid viktminskning. Att ersätta två måltider per dag vid en en lågenergikost (med måltidsersättning) bidrar med viktminskning. Det är viktigt att bibehålla en varierad och balanserad kost för en hälsosam livsstil.

Spana in det stora utbudet av produkter hos NUPO.

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

8 reaktioner till “Nupo Diet Oatmeal Apple Cinnamon – VLCD

  1. Ja det såg gott ut det kunde man ju testat, jag äter alltid min omelett så musklerna får sina 50g protein på morgonen så bråkardom inte 😉 jag sitter och väntar på att den ska bli klar nu 😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: