Aktier för nybörjare

( I betalt annonssamarbete med SparaCash.se )

Har du liksom jag ett intresse för att spara pengar , och hur gör man det egentligen på bästa vis? Jag har har alltid haft en liten dröm att lära mig mer om aktier och fonder. Men ändå känt att det vart allt för svårt och tidskrävande att lära sig. men nu när jag hittat SparaCash känns det som jag hittat rätt här finns information till nybörjare som vill lära sig om aktier och fonder och hur man sparar sina pengar på bästa sätt.

Aktier för nybörjare

På SparaCash som drivs av Marcus Lindblad har jag lärt mig grunderna i att som nybörjare investera pengar i aktier. På sparacash hittar man även guider som är lätta för oss nybörjare att komma igång med aktier. Marcus har även en instagram och youtube kanal med massor av tips och härliga videos för er som vill lära er mer om detta..

Och tack Marcus för att du får in lite humor i dina videos… det blir så mycket mer roligt då att lära sig, tycker inte ni det?

Därför bör du börja investera dina pengar

Alla har vi säkert en dröm om att känna oss ekonomiskt oberoende. Även om pengar är långt ifrån allt så är det en trygghet, som Marcus själv skriver känslan av att känna sig ekonomiskt trygg är oslagbar.

När jag fick upp ögonen för Marcus alla videos och tips så var bland det första jag läste hans guide

Aktier för Nybörjare den gav mig dom grundläggande bitarna i en för mig helt ny värld . Men som har gjort att jag faktist nu ska våga investera en liten summa (som jag har råd att vara utan) dom närmaste åren. Här fick jag lära mig vad aktier är , hur man köper aktier och vilka aktier som är bra att investera i som nybörjare.

Du som tänkt på att starta ett månadssparande för din framtid. Investera en summa av din lön i aktier och fonder och se dina pengar växa.

Ju mer man läser om aktier – ju mer intressant blir det.

Vill även tipsa er om Marcus Youtube video Tjäna pengar på aktier – Mina 5 bästa tips och råd

På ett enkelt sätt får jag förklarat hur allt fungerar…. och jag lyssnar faktist hellre än jag läser så tack för att du delar med dig på båda sätt…

Nu kan jag njuta av en kaffe i handen medans jag lyssnar på alla dina råd och tips.

Har du investerat i aktier? är du intresserad av att veta mer så kika in på SparaCash.se

” Alla har möjligheten idag , våga ta steget du också ”

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

13 reaktioner till “Aktier för nybörjare

  1. Intressant marknad med fonder och aktier. Något som känns tidskrävande dock. Verkligen något man skulle vilja lära sig mer om.

    Gilla

  2. Tack Yasmine för dina ord, precis som dig hade jag också en dröm att lära mig, det viktigaste är att bara sätta igång så börja bara med 1 krona i någon fond för att få igång investeringarna 😊 sen kommer du lära dig massor med tiden. Tusen tack igen, och önskar dig lycka till med investeringarna! /Marcus

    Gilla

  3. Jag höll på med aktier och daytrading förutom, men det krävs sån otrolig koll och tar en hel del tid om man ska komma nånvart.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: