Måndagsträning

Startade dagen med ett besök på gymmet efter ca 10 dagars frånvaro.

Jag är antingen den som är stenhård på att gå dit, eller den som så lätt trillar bort. Ibland hamnar man bara i fällan jag orkar inte och motivationen tryter.

Träna med fibromyalgi

Jag tränar absolut inte på någon hög nivå utan tränar bara för mitt eget välbefinnande och för att jag mår bra utav det. För mig gäller det att träna lagom då jag har fibromyalgi och jag kan få mer ont om jag tränar för hårt eller med för mycket vikter och väldigt ofta är det svårt att hitta vad som är just ”lagom”.

( Jag på Iform ).

Idag mår jag så bra och kände att jag fick ut det jag önskade av min träning och det känns så bra.

Efter träningen mötte jag upp mannen min för en räksmörgås på bageriet.

Idag känner jag en sådan glädje till livet, familjen , våren ja allt . Jag tror det kommer efter en helg som vart magiskt bra.

och en fin start på veckan.

Hur ofta tränar du? Och vad tränar du helst?

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

27 reaktioner till “Måndagsträning

 1. Vad härligt att du kom iväg till gymmet idag 😃👏🏻. Svårt att hitta en balans i träningen. Det tar tid. Men det går 👊. Tur att jag inte har fibromyalgi då. Jag gillar att köra med tunga vikter 😊.

  Så trevligt & så gott med lunch & med sin käraste 💕efter ett träningspass.
  Känslan efter helgen sitter nog i än. Härligt 😃

  Jag tränar oftast 3 ggr i veckan. Delar upp musklerna i 3 olika program. Jag gillar att träna rygg & bröst 💪.

  Ha en fortsatt fin vecka! 🌸kram

  Gillad av 1 person

 2. Jag var duktig för 13 år sedan, sen träffade jag sambon. Fick ett uppsving ett par år då jag körde löpträning tills jag fick diskbråck i nacken. Nu har jag gått på vattengympa och lunchpromenader. Hade verkligen behövt träna mer…Mycket mer.
  Blir lite lätt avis när andra kommer igång. Varför dja det vars så svårt. För jag vet ju vilken kick och lycka det ger.
  Gott med en god räkmacka efteråt
  Kram Kajsa
  https://www.bland-kastruller-och-vinglas.se

  Gillad av 1 person

 3. Jag tränar och då är det dagliga promenader. Gärna i skogen och då antingen själv med musik eller ljudbok i öronen eller med sällskap.

  Gillad av 1 person

 4. Detta inlägget gjorde mig faktiskt väldigt sugen på träning! Jag har ju mycket problem med smärta i kroppen och har även skadat knä och fotled så jag har inte vågat mig på att träna. Men jag skulle behöva stärka upp musklerna så vill ju väldigt gärna ta tag i det 🙂 Vet bara inte hur jag faktiskt ska våga mig in på ett gym då jag aldrig tränat på gym tidigare så känns det läskigt.

  Gillad av 1 person

  1. Åhhh fina du det finns alltid hjälp att få. Och folk är vänligare än man tror även att hjälpa varandra. Jag har en fot fraktur som inte läker så jag tränar aldrig löpning. Det går alltid att hitta något som passar. För mig är det otroligt viktigt med balans och att aldrig överanstränga mig.

   Gilla

 5. Lagom är bäst, och vad som är lagom avgör bara du 🙂 Är på gymmet nu,, i morgonrock och väntar på massage. Började med styrka igen, men så fick jag covid och jobbar på för att komma tillbaka. Det tog lång tid.

  Gillad av 1 person

  1. Så är det ju, men att alltid ha ont är ett helvete. Sen beror det ju på lite i vilken grad man har det. Jag har så mycket problem med kroppen att det ena slår ut det andra. Men man får försöka att inte låta skiten ta över.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: