Bloggar som jag vill hylla

Fredag idag och vad passar bättre än att hylla några favorit bloggar. Jag älskar ju att lyfta andra så idag kommer jag att skriva om några favoriter jag gärna besöker och läser. Jag fick en hyllning förra veckan av Madelena och det tyckte jag var super trevligt.

Madelena

En blogg jag läser nästan dagligen och dig har jag följt länge. I din blogg får läsaren lära känna dig, följa med i din vardag. Här blandas det mesta och det är precis vad jag gillar. Dina listor är också ett trevligt inslag i din blogg. Du får mig alltid att vilja komma tebax.

Kamillas kamera

Här hittar vi en tjej från Stockholm som jag snart bara måste träffa i verkligheten, vi har följt varandra i många år. Här får vi följa Kamilla genom livet , hon fotar mycket och jag skulle nog kategorisera bloggen som en livsstilsblogg blandat med härliga tips och samarbeten. Vi har en sak gemensamt och det är den obligatoriska fredagsfikan.

Pappa Pappa Dotter

Här får ni följa John och Johan och deras härliga liv med sina döttrar. Jag följer dom även på deras insta och har träffat dom på bio premiärer. 2 fantastiska pappor till Miriam och Astrid. In och läs deras blogg och följ dom i deras spännande och roliga vardag.

Yela

En ny gammal blogg för mig . och nu är hon tebax med massa härlig skrivlust. Här dominerar inredning och skönhet varvat med vardagsinlägg. Skit i vad andra tycker och fortsätt kämpa .

Amandizan

Här har vi en bok tokig tjej som älskar böcker och inte allt för sällan får vi bokrecensioner och massa tips kring detta ämne. En trevlig vardagsblogg att följa.

Camilla 8barn och fru

Här hittar ni min vän Camilla (8barnochfru) Här får ni en äkta inblick i en 8 barns mammas vardag , här är det inget förfinande utan här får ni hänga med i verkligheten i både bra och dåliga dagar. Familjen är ofta ute i naturen eller på fotbolls matcher. Vi har känt varandra i ganska många år först genom bloggen , sedan var jag fröken åt hennes barn och sedan började vi fika tillsammans. Camilla du är en grym mamma och jag hejjar på dig.

Fighterwomen 85

En trevlig vardagsblogg som jag följt ett tag , och hon uppdaterar ofta vilket är trevligt för den som läser.

Ullie Webersköld

Här får man följa en glad pingla genom mycket bilder , hon driver också en härlig instagram som bjuder på mycket fin inredning. Absolut värt ett besök.

Dianas drömmar

En härlig tjej som jag träffat på event , hon driver en rese blogg och en mycket trevlig sådan. Bloggar om resor, trevliga span, här blandas resor och lite lyx. Man blir alltid res sugen när man besöker hennes blogg.

Sweetwords By Mirre

Här får ni följa mamman Mirre, en trevlig blogg att läsa som jag kikar på flera gånger i veckan. Här får man också lite trevliga tips och recept att läsa – vilket är kul .

Är det några av dessa bloggare du har koll på?

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

16 reaktioner till “Bloggar som jag vill hylla

  1. Men tack snälla 🙂 Vad glad jag blir av att läsa detta. Några nya är det för mig, men flera av dom läser jag regelbundet också. Så kul att så många hakat på detta att hylla andra bloggare

    Gillad av 2 personer

  2. Blev så glad när jag såg rubriken på inlägget, tycker det är
    så fint att lyfta andra. Känner till flera & vet vilka fina bloggare det är. Sen såg jag att jag stod med och fick en så varm känsla i hjärtat. Tusen tack vackra snälla Yasmine, du gjorde verkligen min dag❤️ Orden träffade rakt i hjärtat! Hoppas du får en helt fantastisk fredag och helg! Massa kramar

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: