Öppet hus på Nya Åbyskolan

Idag var det dags för öppet hus på barnens skola. Vi föräldrar fick äntligen chansen att titta runt på skolan. Eleverna fick visa upp vad dom arbetat med under terminen och som förälder tycker jag det är jätte trevligt att få se.

Efter en lång tid med restriktioner pga corona så har nog inte alla föräldrar fått sig en rundvisning på nya skolan men idag var det dags.

Tips promenad och fika

Skolan hade även anordnat tips promenad , sedan hade årskurs 6 fixat fika i matsalen där satt vi ett gäng föräldrar och barn och pratade och fikade vilket var jätte trevligt.

Dennis visade mig lite arbeten han gjort i klassrummet, Angelina visade mig vad hon hade städat idag och sedan visade hon sin mattebok och den tror jag hon var stolt över.

Påväg till Åbyskolan
Angelina med sin kompis Zeynep uppskattade fikan
Att kunna vila i gräset är också skönt
Gympasalen fick också ett besök

Nu är det kväll och barnen sover och man har parkerat rumpan i soffan….

Har ni haft en bra dag?

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

22 reaktioner till “Öppet hus på Nya Åbyskolan

 1. Spännande med ny skola. Jag kommer ihåg när jag skulle börja sexan och bytte till en högstadieskola. Som jag såg fram emot det! Där gick ju alla intressanta kolla 🙂

  Gillad av 1 person

  1. Ja kul denna skola är så fräsch och fin kul att dottern får gå där nu tills hon börjar årskurs 7. Men sonen tackas av vid skolavslutningen för sen ska han till högstadiet. Förstår att du såg framemot det .

   Gilla

 2. Så roligt med öppet hus, ser verkligen ut att vara en fin skola! Va kul att dom ordnat med tipspromenad också & trevligt med fika 🤗 Önskar dig en jättefin dag❤️
  Skulle ju förresten länka dig på min blogg men länken trillade bort men fixat nu. Så glad över att du valde att lyfta mig 🤗

  Gillad av 1 person

 3. Vad roligt att dina barns skola hade öppethus. Jag förstår att många föräldrar gärna vill se allt som barnen har gjort i skolan. Alltid roligt när barnen är stolta och visar upp saker

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: