Pool från Poolgiganten

Drömmer du också om en pool till sommaren? Det är nog min största sommar dröm. Tänk er att bara kunna vakna på morgonen och gå rakt ut och ta ett morgon dopp. Eller mysiga kvällar med barn och goda vänner med bad och poolparty och kanske lite grillat… Ja finns det någon som inte drömmer om ett eget badparadis hemma ? Med poolgiganten kan du förverkliga din pooldröm oavsett om du drömmer om en pool ovan mark eller en som är helt eller delvis nedgrävd.

Pool av högsta kvalitet

Precis som med allt annat så eftersöker man kvalitet och kunnighet när man ska bygga pool och jag har valt att kika på poolgiganten med över 30års erfarenhet så är dom Sveriges snabbaste växande poolföretag. Har du pool hemma eller har du kanske funderat på att skaffa?. Isåfall tipsar jag om att du också kikar in hos poolgiganten.se

Thermopool

Min dröm är en Thermopool från poolgiganten den är optimal för sluttande tomter, och kan monteras på svåråtkomliga platser. så sluta inte dröm om en pool bara för att poolprojektet verkar krångligt. Thermopoolen är den optimala lösningen när du bor just på en sutterängtomt som sluttar eller på en oregelbunden bergstomt. Poolstommens konstruktion är helt självbärande och betongplattan kan gjutas i en ojämn terräng.

Låt aldrig din tomts utseende sätta stopp för dina pool drömmar.

Thermopoolen NXT byggs med thermoblock som är tillverkade i ett hårt och beständigt cellplastmaterial . Thermoblocken är enkla att sätta samman vilket ger en stark och välisolerad pool med hög hållfasthet och bra livslängd.

Jag har läst mycket om denna pool och har verkligen fallt för denna då fördelarna är många och den är i särklass marknadens mest stabila pool och precis vad vi letar efter och dessutom Sveriges mest sålda pooltyp.

Poolgiganten har också mycket tillbehör och här finner du allt från kantsten till poolbelysning, pooltrappor, vattenfall , poolstege mm. För visst vill man hålla sin pool i ett fint skick och pimpa den riktigt snygg kanske till och med ha någon utöver det vanliga

Bara det bästa är gott nog

Att välja pool är inte alltid det lättaste man måste utgå från vad som passar ens tomt och vad ens familj vill ha.

Jag vill snart börja kunna skapa mina bästa semesterminnen hemma, i min egna pool.

Hoppas jag lyckats få dig sugen på en pool isåfall ring poolgiganten och bor du i Stockholm , Göteborg eller Malmö regionen kan du få ett kostnadsfritt hembesök.

Lev Nu och Upplev din pooldröm i sommar

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

17 reaktioner till “Pool från Poolgiganten

 1. Helt klart en dröm, men bor man i lägenhet så får det förbli en dröm. Tänkte på det senast i söndags och var inne på hemnet och letade hus med just pool.

  Gillad av 1 person

 2. Det är skönt med pool hemma. Svalka sig & hänga med vänner i poolen. Men jag tänker. Hur ofta gör man det. Jag själv känner att det är mer jobb än nöje med det.
  Så jag åker till våra vänner som har pool istället 😊

  Gillad av 1 person

  1. Ja för mig är det ändå en sommar dröm. Min man hade fått sköta jobbet. Sen finns det ju många som inte kräver så mycket underhållning. Jag hade garanterat badat varje dag. Men besöka vänner med pool är ju också trevligt

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: