Skapa drömhåret med pozehair.se

Många är det som drömmer om ett långt och fylligt hår inför sommaren, kanske har ditt hår slutat växa eller går det inte så fort som du önskar. Med löshår och hårförlängning kan du få ditt drömhår och med detta kan du också skapa drömmiga frisyrer. En del sätter i löshår för längden och andra för volymen oavsett vad du önskar så har pozehair allt för ditt hår.

Äkta löshår

Personligen har jag alltid använt mig av äkta löshår . I mina yngre dagar satte jag i löshår på salong. Jag har alltid haft ett väldigt långt hår. Men just att få volymen gjorde ju att jag hade ett riktigt Hollywood hår (dessutom var det ingen som kunde ana att det var löshår ).

Idag använder dom flesta kvinnor någon form av hårförlängning eller löshårs produkt. Hårförlängning är ju så mycket mer än bara ett långt och fylligt hår, det ger ju en omedelbar förändring som både syns och känns direkt särskilt för dom som hade väldigt tunt hår innan förlängningen.

Beställa hem Löshår

Hos pozehair kan du enkelt beställa hem ditt löshår , och idag finns det flera olika metoder att fästa sitt löshår och det kommer ständigt nya. Det mest populära är clip & go som man själv kan fästa och ta bort. Men även Keratin Extensions som är en permanens hårförlängningsmetod. Men det finns också Tape on , hår träns , och micro ring extensions. Vad som passar dig bäst beror på din hårkvalite samt vilka behov du har.

Poze hair extensions finns i alla tänkbara färger och med hjälp av deras färgkarta kan du enkelt se vilken färg du bör välja , här finns också alla längder du kan önska dig på löshåret samt med en kvalite som håller världsklass.

Hur stylar jag mitt löshår?

Du kan verkligen göra så mycket olika frisyrer med ditt löshår, jag minns att jag älskade att fläta det, men också att locka det. Men det bästa varje morgon var att jag vaknade med drömhåret så fort jag klev upp ur sängen.

Tänk på att ett långt hår kräver lite extra skötsel , och använd enbart poze hårvårdsprodukter för att ta hand om ditt löshår.

Vill du skapa ett magiskt och fylligt år så vänd dig till pozehair.se för bästa produkterna

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

8 reaktioner till “Skapa drömhåret med pozehair.se

 1. Jag har aldrig någonsin haft löshår men provat några clip on för att se hur det såg ut bara. Så jobbigt att fixa ju 🤣 kan inte sånt

  Gillad av 1 person

 2. Jag använder tejp löshår från rapunzel of Sweden sedan många år tillbaka. Något som jag kommer att fortsätta med. Kul att du tipsar om dessa. Kramis ❤

  Gillad av 1 person

  1. Ja många som använder löshår. Jag har många vänner som använder pozehair och är jätte nöjda. Nu är det många år sedan jag hade extensions men jag älskade det. Kram

   Gilla

 3. Ända sen pandemin överföll oss så är det maken som klipper mitt hår. Kanske inte den bästa frisören i stan, men det är ju ändå han som ser på mig mest av alla, så han får stå ut 😀

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: