Jurassic World Dominion

Idag är det Word Dino Day och vi var bjudna på den absolut första visningen av Jurassic World Dominion. (Slutet på Jurassic-eran).

Det började med mingel och massa bio snacks vilket var super trevligt.

Innan vi fick gå in i biosalongen samlade ett vaktbolag in allas mobiler. Eftersom detta är en exklusiv förhandsvisning och inget material får spridas innan filmens premiär .

När har Jurassic Word Dominion premiär?

Filmen har Sverige Premiär 9 Juni.

Vad tyckte jag om filmen?

Jag tyckte filmen var jätte bra och jag rekommenderar er att se den. 2 timmar och 27min gick väldigt fort då den var spännande hela tiden en film helt i min smak.

Handling

Filmen utspelar sig fyra år efter att Isla Nublar förstörts. Dinosaurier lever nu och jagar i människors närhet över hela världen.

Denna bräckliga balans kommer att omforma framtiden och avgöra , en gång för alla, om människor kommer att förbli de främsta rovdjuren på denna planet som de nu delar med historiens mest skrämmande varelser.

Har ni haft en bra kväll?

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

23 reaktioner till “Jurassic World Dominion

  1. Den ser jag verkligen fram emot, tänkte jag skulle bjuda min mamma på bio om hon har lust, hon vill också se den. Häftigt att ni får se den innan alla andra 😀

    Gillad av 1 person

  2. Åh vad roligt, och så kul att vara först!! Jag älskar Jurassic Park och The Lost World och Jurassic Park III, men har inte sett NÅÅÅÅÅGON av de nya. Det måste jag ju verkligen göra XD

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: