Samla alla dina lån till ett

I betalt annonssamarbete med payup.se

För ett tag sedan tittade vi över lånen här hemma. Min man har exempelvis ett bil lån och lite annat. Vi tyckte nog ändå att vi betalade lite mycket varje månad och såklart var det räntan på varje lån som var kostsam.

Hur kan man sänka sin ränta?

Samla lån och krediter och få en bättre månadsränta

Det finns såklart många sätt att skära ner på sin månadskostnad mitt bästa tips är att

-Samla sina lån hos en och samma långivare (När du gör det så för du över alla dina lån till en ny långivare , och på det sättet så kommer din nya långivare att försöka erbjuda dig en bättre helhetsränta än den ränta du hade på dina tidigare lån… på detta vis sparade vi ca 2000kr i månaden och vi är super nöjda med vårt samlingslån.

Ekonomin blev bättre

Många kanske tänker att 2000kr inte är så mycket men det känns ju i plånboken. 2000kr du kan göra annat för. Och med en lägre och bättre ränta så betalar vi också snabbare av lånet.

Samla lån – Sänk din månadskostnad här

Var exakt vad vi gjorde och det är jag tacksam för.

Har du gjort något som förbättrat din ekonomi? .

Många har ju bostadslån, billån , privatlån och blancolån dessa är dom 4 vanligaste lånen. Många drar av olika anledningar på sig många smålån som också gör att räntorna blir fler, betalningsavierna du betalar för blir fler och helt enkelt blir alla dina lån väldigt kostsamma för plånboken. Att fatta ett bra pengabeslut är bra för din framtid – så om du har lån så kolla över dom då och då och få en bild av hur mycket du betalar i ränta. vi fick helt enkelt en bättre överblick över ekonomin när vi samlade ihop lånen.

Att samla dina lån är mitt bästa ekonomiska tips denna vecka

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

6 reaktioner till “Samla alla dina lån till ett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: