Behöver du flytthjälp

Att flytta brukar vara ett rätt stort projekt och det är oftast mycket som ska göras och ibland på ganska kort tid. När man ska flytta har man ju oftast händerna fulla. Så varför inte ta hjälp?

Grabbarna Flytt är en flyttfirma i Stockholm som erbjuder många olika tjänster för att göra ditt jobb så litet som möjligt. Dom kan flytta en kär gammal möbel eller hela ditt bohag till Södra Frankrike ( allt efter vad du önskar).

Grabbarna Flytt – Din flyttfirma

Flytthjälp

Med över 10.000 flyttningar i bagaget har grabbarna flytt vart med om det mesta och dom hjälper både privat personer samt företag. Dom har tjänster där dom erbjuder allt från helhetspaket för flytt inklusive material, lådor, packning och flytt av hela hemmet , dom erbjuder även sina kunder smarta magasineringstjänster och flytt av tunga föremål.

Flyttstädning

Något av det tråkigaste vid en flytt måste ju vara själva flyttstädningen och det är nog ett projekt jag skulle lämna över till flyttfirman. Grabbarna flytt erbjuder självklart sina kunder flyttstädning med noga utvalda produkter, valt med omsorg och stort miljötänk. Dom garanterar dig städservice av toppklass. Under flyttstädningen grovstädas alla ytor i hemmet noggrant.

Men innan du flyttar kan det vara bra att läsa deras

Tips inför flytt

Börja i tid

Gå igenom vad du har hemma, många av sakerna du har hemma kan säkert packas ner i förväg (vilken underlättar när flytten går).

Sortera, Återvinna och kasta bort

När hushållet ska packas ner har du möjligheten att rensa bort, kasta eller skänka till din kompis. Det du inte vill ha kvar sälj det. Grabbarna Flytt kan också hjälpa dig sopsortera och köra en vända till återvinningsstationen om det behövs. På så sätt får du en bra och miljövänlig flytt

Märk Flyttlådorna

Ytterligare ett bra tips, allt blir ju så mycket smidigare. Ett organiserat kaos är ett bra kaos.

Anlita Grabbarna flytt om du vill ha en smidig flyttfirma som lyssnar på dig

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

10 reaktioner till “Behöver du flytthjälp

  1. Sist jag flyttade så anlitade jag en flyttfirma för det är verkligen slitigt med allt. Då är det bra med hjälp. Kramis ❤

    Gillad av 1 person

  2. Den dagen jag flyttar härifrån ska jag definitivt anlita en flyttfirma. Så skönt att få allt flyttat och flyttstädningen är verkligen det tråkigaste som finns.

    Gillad av 1 person

  3. Verkligen guldvärt med flytthjälp! Hade inte det sist vilket var krångligt, flytten innan hade vi men tyvärr dåligt bolag men såå mycket smidigare 😊 Är ju så mycket annat som måste göras vid flytt så skönt att hyra in flytthjälp!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: