Modernisera fastighetshus med Boxicon fastighetsboxar

I betalt annonssamarbete med Boxicon.se

Vet ni vad en fastighetsbox är ?

Modernare fastigheter har ofta fastighetsboxar och det är något på marknaden som ökat stort dom senaste åren. Det är både modernt och en smart lösning för dom som bor i ett flerbostadshus. I mitt trevåningshus är det dom gamla typiska traditionella brevinkasten i dörren… Boxicon moderniserar trapphus med miljövänliga och svensktillverkade fastighetsboxar.

När man renoverar trappuppgångar i gamla bostadshus installerar dom allra flesta fastighetsboxar. Det är smidigt för dom boende som inte bara kan ta emot brev utan även små paket. Tänk er själva att brevbäraren kan fylla din box med paket istället för att du ska traska iväg till närmaste utlämningsställe när du får en avi om att ditt paket anlänt. Det är både smidigt och spar tid för dom boende.

Fördelarna med fastighetsboxar är till exempel

  • Lägenhetsdörrarna behöver inte ha brevinkast vilket minskar risk för brott och brand.
  • Paketleveranser blir möjliga, som tidigare inte fått plats genom inkastet i dörren.
  • Med dörrar utan brevinkast minskar även värmeförluster från lägenheterna, vilket sparar både de boendes pengar och är bättre för miljön.
  • Att ta emot post och paket i entren underlättar även för alla äldre som kanske har det extra svårt att ta sig ut.

Som ni ser är fördelarna många med fastighetsboxar. Jag och många med mig önskar att vår förening hade gjort en modernisering av våra trappuppgångar.

Boxicon fastighetsboxar har högsta säkerhetsklass och marknadens säkraste förvaring av post och paket.

Alla nya lägenheter som byggs idag moderniseras ju med detta, men äldre lägenheter borde också få en smartare renovering och lösning för oss boende. Framförallt en lösning som är mer säker.

Hos Boxicon hittar du en mängd olika fastighetsboxar med olika material fack och mått ..

på deras hemsida kan du få hjälp att skräddarsy din fastighetsbox så att den passar era önskemål, hos Boxicon får du även tips , råd ,vägledning samt en offert.

Spana in Boxicon – fastighetsboxar nu

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

8 reaktioner till “Modernisera fastighetshus med Boxicon fastighetsboxar

  1. Ja de där är verkligen smarta men i mitt gamla hus tror jag inte de kommer bli aktuella. Det är lite som de bara installeras i nyare fatigheter. Varför vet jag faktiskt inte men lite som om de inte passar in där. Jag skulle helt klart vilja att vi hade sådan box.

    Gillad av 1 person

  2. Vi har liknade sånna boxar vin ingången av brevinkasten i höghuset byggnaden.där jag bor. Jag tycker sånna är bättre än o slänga in post via dörren.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: