Nå din drömutbildning med högskoleprovet

( I betalt annonssamarbete med hpguiden.se )

Jag vet många i min vänskapskrets som gjort högskoleprovet och en av mina närmsta vänner tänkte att detta fixar jag utan att plugga med tanken hur svårt kan det vara?. Självklart var det inte så lätt som hon trodde det skulle vara. Jag vill tipsa er alla som tänkt göra högskoleprovet att plugga innan för bästa resultat.

Plugga till högskoleprovet med HP-Guiden

Högskoleprovguidens onlineutbildning med personlig coaching har sedan 2004 utbildat över 190.000 studenter att nå sina högskoleprovmål . med hpguiden.se får du allt du behöver för att nå och besegra högskoleprovets alla delar .

Högskoleprovet är indelat i olika delar som består av 160 uppgifter . Åtta delprov som görs under samma dag, fördelat på två typer av pass.

( Verbala provpasset )

 • Ordförståelse
 • Svensk Läsförståelse
 • Meningskomplettering
 • Engelsk läsförståelse

( Kvantitativa provpasset )

 • Matematisk problemlösning
 • kvantitativa jämförelser
 • Kvantitativa resonemang
 • Diagram, tabeller och kartor

Högskoleprovet anordnas vanligtvis 2 gånger per år ett höstprov och ett vårprov . Du kan skriva provet hur många gånger du vill och det är alltid ditt bästa resultat som räknas och det är giltigt i åtta år.

Högskoleprovguidens tjänst är skräddarsydd för att du ska lyckas med höskoleprovet . Dom har en omfattande gratis tjänst och en VIP-utbildning som ger dig dom bästa förutsättningarna för att lyckas.

Köp VIP-medlemskap

 • du får en komplett utbildning med unika och beprövade strategier, guider, tips och tricks som ger omedelbara resultat.
 • Massor av övningsuppgifter med förklaringar till gamla högskoleprovuppgifter.
 • Personlig coach som skrivit 2.00 på högskoleprovet och som hjälper dig med ett skräddarsytt studieupplägg. Hur bra låter inte det?
 • Support och coachning både på vardagar ,kvällar och helger.

Att välja ett VIP-medlemskap har många fördelar enligt mig – vill man nå sina mål och få den ultimata utbildningen så är detta chansen. Detta VIP-medlemskap har hjälpt många att få bra resultat på provet.

Dina poäng på högskoleprovet omvandlas genom normeringen till ett resultat mellan 0,00 och 2,00 och det är ditt normerade resultat på högskoleprovet som du söker med till utbildningar och kurser… Och på vissa utbildningar hänger det faktist på just högskoleprovet.

Har du gjort högskoleprovet?

Besegra högskoleprovet nu med högskoleprovguidens onlineutbildning, gör som mig och besök dom idag.

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

18 reaktioner till “Nå din drömutbildning med högskoleprovet

 1. Jag gjorde ett hp prov en gång när jag själv hade samarbete med en hp guide bara för att se. Skönt när resultstet kom och jag faktiskt var ganska smart och borde kommit in där jag önskade om jag skulle sökt på hp poäng. Nu om jag på riktigt skulle söka till högskla eller uni igen går jag nog på mina redan samlade poäng efter alla de utbildningar jag redan har. Hur som haver de guiderna är riktigt bra för de som vill känna på och kolla av hur man ligger till

  Gillad av 1 person

 2. Jag har inte gjort det, men tror nog det är svårare än vad man tror. Jag som inte har pluggat något sen 97 får det nog ännu svårare än många andra.

  Gillad av 1 person

 3. alltså gumman jag måste lära mej fakturera jag har fort inte skickat fakturan vet jinte hur man fyller i måste lära mej .
  söt din stora är o angelina fått så långt hår lik mamma ❤ kramar

  Gillad av 1 person

 4. Nej jag har inte gjort högskoleprovet och jag är sååå glad att jag slipper plugga nuförtiden. Förutom dom grejer som intresserar mig, som att läsa på inför resor till exempel 🙂

  Gillad av 1 person

 5. Tur att man kan få en guide och hjälp att förstå vad man beger sig in på. Trots att jag pluggade på gamla prov var det oerhört svårt de två gånger jag skrev ett högskoleprov. Inga lätta saker. 😅

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: