FamiljeTivoli i Västerhaninge

Idag kom äntligen FamiljeTivoli hit till oss i Västerhaninge på kyrkängen och dom ska stanna här mellan torsdag och söndag. Perfekt familjetivoli med ett antal åkattraktioner för dom allra minsta till dom lite större barnen.

Det fanns även chokladhjul, lotteri, popcorn och sockervadd mm. Det är ju ett måste när man är på tivoli och åker karuseller

Tänkte jag skulle överraska barnen med ett besök dit dagen före skolavslutningen .. och så fick det bli.

Familjetivoli för stora och små

Kidsen ville såklart börja åka direkt och det gjorde dom . Denna var barnens favorit .. som en riktig virvelvind.

Studsa ,Hoppa och gör volter

Kom hit i helgen eller så spanar du in FamiljeTivoli på Facebook… överraska barnen efter morgondagens skolavslutning eller som en rolig utflykt. Eller så kollar du upp när detta tivoli kommer till dig.

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

26 reaktioner till “FamiljeTivoli i Västerhaninge

 1. Så kul med tivoli, vilken trevlig överraskning för barnen! Verkar som det fanns något för alla. Jag funderar alltid på hur de fraktar karusellerna från plats till plats. Det kan inte vara så lätt att bygga ihop tänker jag.

  Gillad av 1 person

 2. Åh så himla roligt med tivoli, och kul att det finns saker för både små och stora att roa sig med! Virvelvinden var en av mina favoriter i barndomen, och kul att den finns fortfarande😄

  Gillad av 1 person

 3. Oh va kul! Jag älskar tivoli!
  Det har varit tivoli här i min lilla by men det krockade med andra planer och grabbarna sa att de var för stora för tivolits karuseller, de vill till Liseberg istället. Jag vill också till Liseberg men hade gärna åkt virvelvinden här ändå. Jag är tydligen pinsam. Haha
  Kram

  Gillad av 1 person

 4. Så himla roligt med att kunna överraska barnen med tivoli. Jag själv minns när jag var liten att det var roligt men vågade inte åka något då jag är höjdrädd. Minns när jag åkte vuxenversionen av virvelvinden med mamma. Slutade med att jag satt med huvudet mellan benen. Jag gör inte om det kan jag säga.

  Gillad av 1 person

 5. Det var längesen jag var på tivoli eller ens gröna lund. Men jag älskade att åka virvelvinden. Kul att den finns kvar än idag. 🙂 Låter som barnen hade en bra dag 🙂

  Gillad av 1 person

 6. Kul att gå på tivoli 🎢🎡😀. Kul att överraska barnen att gå på det. Å dem ser ut att ha skit kul 😃. Jag har varit på lite tivoli. Tänker åxå på Pippi 😊. Bra start på sommarlovet.

  Ta hand om er❣️🤗

  Gillad av 1 person

 7. Men oj så roligt! Minns att jag som barn alltid ville testa dom där studsmattorna. Förstår att barnen måste ha älskat det 😃 Jag är så rädd för att åka karusell nu haha men som liten var jag galen, åkte allt.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: