Skolavslutning och Sommarlov

Skolavslutning idag – något barnen räknat ner till senaste månaden. Jag älskar verkligen skolavslutningar, även om vi idag hade lite otur med vädret …regnet kom precis när barnen skulle börja sjunga. Men jag hörde igår att få fågelskit på sig betyder tur, vad ger då några droppar regn? Ja man säger ju allafall att efter regn kommer solsken och så blev det för nu skiner solen. Vi fick allafall höra barnen sjunga den blomster nu kommer , och sommarlov och det var såklart jätte fint. (en skolavslutning är ju den riktiga starten på sommarlovet).

Dennis som gjort klart sina 6år på Åbyskolan blev avtackad av förskole klassarna med en ros, sedan fick han sina slutbetyg för årskurs 6. Han var så värd dom fina betygen han fick. Jag är så stolt över honom. Han fick tacka av sina lärare med blommor , precis som Angelina gjorde.

Angelina slutade förskoleklass och till hösten väntar årskurs 1 med spänning. Hon längtar massor men kommer nog sakna både sin fröken och sina kompisar under sommarlovet. Men några ska vi nog lyckas träffa under sommaren.

Innan skolavslutningen ska börja

3 rosor från sin pojkvän

Angelina fick 3 rosor från sin pojkvän Sebastian. Då smälte ju mamma hjärtat lite extra. så små dom är men med så mycket kärlek för varandra.

Gräddtårta med jordgubbar

Vi firade barnens skolavslutning tillsammans med deras mormor och gammelmormor på Bagarstugan . självklart med en sommarlovstårta med Jordgubbar.

Det blev en underbar dag med både glädje och en gnutta sorg över att sonen ska lämna sin klass och sin skola. Men det kommer nog bli bra. Han är redo och klok som en bok att börja på högstadiet till hösten.

Nu ska vi njuta av sommar picknick, frukost i parken om solen skiner, lata dagar på stranden, besök på Grönan, massa glass och att bara vara lediga tillsammans.

Önskar er alla en fantastisk bra och fin sommar

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

38 reaktioner till “Skolavslutning och Sommarlov

  1. Så himla mysigt med deras skolavslutningar. Min son som ska börja högstadiet heter också Dennis och min dotter heter Alexandra som ska börja gymnasiet. Tyvärr vill dom inte att jag lägger upp bilder på dom på min blogg vilket jag respekterar. Frågar alltid dom först och blir lite avundsjuk att du får tillstånd till sånt. Kramis ❤

    Gillad av 1 person

    1. Ja det är så mysigt. Åh kul att han heter Dennis det är ju ändå inte super vanligt. Tråkigt att dom inte vill vara med men man måste ju respektera . Men det är kul att ta bilder på sina barn ❤är ju det finaste man har

      Gilla

  2. Jamen gud så sött att hon fick 3 rosor av pojkvännen. Det har faktiskt varit lite av ett ämne här hemma på senaste, just det att Levi gärna vill ha en flickvän. 😊 Han frågade hur man får en 🥰

    Gillad av 1 person

  3. Så härligt för barnen med sommarlov. Trist med regnet men härligt att solen kom efter regnet. Så fint av pojkvännen att ge henne rosor.

    Gillad av 1 person

  4. Otur med att det började regna. Här regnade det hela förmiddagen igår. Däremot sen blev det sol och fint väder. Vad gulligt av Angelinas pojkvän att ge henne tre rosor. Hoppas du får en bra lördag!

    Gillad av 1 person

  5. Grattis Angelina & Dennis till sommarlovet 😃🌺🌞🎉
    Vilken härlig dag ni hade 😃💕🌺. Minns tillbaka till mina skolavslutningar. Speciellt 6:ans.
    Gulligt med Angelina & hennes pojkvän 😍😃.

    Låter härligt med dem sakerna som ni ska göra i sommar.

    Ta hand om dig din familj💕🤗

    Gott med tårta med familjen 🎂.

    Gillad av 1 person

  6. Vilket härligt firande (minus regnet då) och skönt med sommarlov, vi hade också skolavslutning igår men jobbar några veckor till innan det är dags för semester och sommarlov på riktigt. Hoppas du haft en fin lördag idag, KRAM!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: