Grand Opening för Sweet Center på TM Bagarstuga

Självklart så tror jag dom flesta vet vart dom ska åka om dom vill äta glass i västerhaninge . TM Bagarstuga gör hemmagjord glass i världsklass.

Som jag berättat tidigare är det Teddan som är Bagarstugans egna gelato mästare och som vunnit brons i glassmästerskapen (SM).

Igår öppnade dom sitt lilla ”sweet center”… självklart var jag där med vännen och våra barn för att testa nya smaker .

Deras nya lilla ”glass kiosk ” ligger intill uteserveringen så har du vägarna förbi så avnjut en glass i solen .

Varje dag bjuds det på olika smaker… och vi hittar nya favoriter varje dag.

Idag testade vi dessa smaker från deras ”gelato meny”.

 • Kinderägg
 • oreo
 • citron
 • hallon

Så värt ett besök …

TM Bagarstuga ligger mitt i Västerhaninge Centrum …. värt att åka dit bara för glassen. men här finns även goda tårtor, bakverk , latte , islatte mm ja allt du kan önska dig för en god fika i världsklass.

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

30 reaktioner till “Grand Opening för Sweet Center på TM Bagarstuga

 1. Åh måste helt enkelt åka dit om man har vägarna förbi. Däremot vet du om de har alternativ som är laktosfria? För kan tyvärr inte äta glass med laktos då får min mage frispel.

  Gillad av 1 person

  1. Åh hallon glassen jag åt idag var laktosfri ser jag på bilden jag la ut. Den var super god. Faktist dagens bästa smak. Klart du måste åka dit, men hojta gärna till isåfall 💜

   Gilla

 2. Vilken pärla till glasscafé ni hittat! Det var inga dåliga laddningar i skålarna och riktigt fint upplagt, också. Jag blir nyfiken på kinderäggssmaken. Var smaken chokladäggen trogna? Dessvärre bor jag långt från Västerhaninge. Annars hade jag begett mig till TM Bagarstuga.

  Gillad av 1 person

  1. Glassen kan man inte motstå… sitter man på ett café där alla bullar görs på riktigt smör. Där glassen är mums så ska man inte räkna kalorier då får man gå på gymmet 🙈 Kram

   Gilla

  1. Jaaa gör det. Efter mitt inlägg igår har folk visat bild på glassen jag la upp och velat beställa en sådan idag så det var kul att få höra. Bevisar på att man når ut till många.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: