En lunch på Fridays

Idag började morgonen redan klockan 8 hos sjukgymnasten. Min lilla 7åring ska nu börja träna 2 dagar i veckan där. Hon kämpar på. Om hon inte blivit bättre till hösten så väntar besök hos barnläkaren och eventuellt en operation av hälsenorna.

Jordan skor från size?

Efter träningen mötte vi upp barnens mormor och åkte in till stan . Vi promenerade ner till Kungsan där butiken Size? Ligger , som har ett bra utbud av Jordan skor.

Dennis valde tillslut ut ett par som han gillade bäst.

Lunch i kungsan

Sedan blev det en lunch i kungsan på Fridays barnen käkade hamburgare och vi åt Cesarsallad med kyckling och bacon så himla gott och mysigt att sitta där och titta på folk.

Efter maten blev det givetvis en varsin glass för dom små dessa var nästan rånande dyra i kungsans glasskiosk.

Sedan blev det den dagliga latten…

Ni minns glassen jag skrev om igår det inlägget fick mellan 8-900 besökare bara igår. Och det hade vart folk på vårt bageri och visat bild på glassen som min lill tjej åt som ville beställa en sådan special glass. När det märks hur många jag når ut till är det roligt.

Har ni haft en fin onsdag?

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

30 reaktioner till “En lunch på Fridays

 1. Själv har jag haft en bra onsdag. Gick från radion ner på centralstationen för att sedan ta bussen hem. Vad roligt att du fick så mycket besökare igår. Hoppas hon blir bättre i hälsenorna så hon slipper ev operation.

  Gillad av 1 person

 2. Åhh fridays!! Så längesen jag var där nu men minns att dom har så god mat 🤗 Påminner mig om barndomen, har ju släkten i Stockholm så var där väldigt ofta under uppväxten. Så fin stad! Va kul att han fått välja ett par nya skor❤️ Kramar!

  Gillad av 1 person

  1. Ja maten var väldigt god. Och jag håller med dig Stockholm är så vackert. Bor ca 20min utanför stan men tågen går ju hela tiden. Du får säga till någon gång när du är här. Kram fina 💛

   Gilla

 3. Så himla roligt att din blogg når ut till så många, där är inte jag än. En vacker dag så kanske. 🙂 Vilken mysig dag ni haft med lunch och skoshoppande. Lunchen ser riktigt god ut. gillar caesar sallad.

  Gillad av 1 person

  1. Åhhh jag är inte på den statistiken varje dag. Men när jag gör inlägg om saker här där jag bor, caféer, restauranger då ökar det samt vid samarbeten. Idag har jag 215 besökare. Så det varierar, jag är ju ny på egen domän och har mycket att lära. Kram

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: